Sjuksköterska BUP Heldygnsvård

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Sjuksköterska BUP akutavdelning, 2 tjänster.

Arbetsuppgifter

Vi söker Dig som tillsammans med Dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Du kommer att tjänstgöra på den länsövergripande heldygnsvården belägen i Kalmar med fyra vårdplatser.

På BUP akutavdelning kan man bli inlagd om man under en period behöver omfattande och intensiv behandling för allvarliga psykiska problem. Det kan vara till exempel stark ångest, djupa depressioner, självmordsförsök, svåra ätstörningar eller psykoser. Vi arbetar familjeinriktat, och föräldrar/annan företrädare är med så mycket som möjligt. Att man mår dåligt är ju något som berör hela familjen. Ett för oss annat viktigt fokus är samverkan med BUP's öppenvård, skola, barnomsorg, socialtjänst och andra som kan vara viktiga för att skapa förutsättningar för bästa möjliga stöd och behandling.

Vi söker

Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad sjuksköterska och gärna sökande med ambitionen att genomgå specialistsjuksköterskeutbildning inom psykiatri. Psykiatriförvaltningen har som mål att kontinuerligt erbjuda sjuksköterskor vidareutbildning inom ramen för anställningen.
Är du redan vidareutbildad inom psykiatri är detta självklart meriterande. Tidigare arbete med barn, ser vi som meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare. Den specialiserande barn och ungdomspsykiatrin i region Kalmar län, bedriver öppenvårdsverksamhet I Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. Vi har även två ätstörningsenheter. BUP har cirka 100 medarbetare, varav ett 20-tal kan bli dina framtida kollegor på just BUP akutavdelning.

Vi genomför intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:16

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

David Jervehed

Avdelningschef

072-518 46 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30