Sjuksköterska BUP-mottagningen Västervik/Vimmerby

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du vara med och utveckla barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utvecklande arbete! Hos oss får du ett jobb som ger mycket tillbaka. Du blir en del av ett tvärprofessionellt team med lång erfarenhet, stor kunskap och bra samarbete.

Du kommer självständigt och i teamet arbeta med medicininsättning och uppföljningar, föräldrautbildning, psykoedukation och vårdplanering för de barn och unga som söker sig till oss. Sökorsak kan vara ångest, nedstämdhet eller beteendeproblematik. Har du ytterligare utbildning inom behandling/terapi kan en kombinerad tjänst som även innehåller samtalsbehandling diskuteras. Vi har även en akutfunktion där du kommer att ingå.

Samverkan med skola, socialtjänst och vårdgrannar är en viktig del av ditt arbete.

Vi har mottagning i både Västervik och Vimmerby. Det innebär att du kan behöva möta patienter på båda mottagningarna.

Du erbjuds regelbunden extern handledning i ditt arbete. Stöd och samverkan finns också i sjuksköterskegruppen på arbetsplatsen. I tjänsten finns goda möjligheter för vidareutbildning och kompetensutveckling.

Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom psykiatri. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kliniskt arbete med barn, ungdomar och deras familjer. Erfarenhet av arbete inom psykiatri och eventuell Steg-1 utbildning inom samtalsbehandling är meriterande. 

Vi söker dig som vill arbeta i ett team med stort engagemang där vi tillsammans bidrar till ett bra arbetsklimat. Du trivs med att dela med dig och ta emot nya kunskaper och erfarenheter och ser värdet av ett gott samarbete.

Rollen kräver att du självständigt och i grupp kan planera och strukturera ditt arbete.

B-körkort krävs. Patientbesök kan bli aktuella på båda mottagningarna.

Vår arbetsplats

Barn- och ungdomspsykiatrin, BUP, i Kalmar län har mottagningar i Kalmar, Oskarshamn, Västervik och Vimmerby. På mottagningen i Västervik och Vimmerby är vi ett 30-tal medarbetare som under ett år möter ungefär 1200 barn, ungdomar och deras familjer. På båda orterna ligger mottagningarna centralt med gångavstånd till buss- och tågförbindelse.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1125

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-31
Upplysning om tjänsten

Maja Thulin, avdelningschef

0490-86428

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet