Sjuksköterska dagtjänst - Medicinavdelning

Region Kalmar

Vi erbjuder

Välkommen att arbeta som dagsjuksköterska på Sveriges bästa sjukhus!

Nu tillsätter vi dagsjuksköterskor på Medicinavdelning 40-41. På avdelningarna arbetar vi idag i team och vårdar patienter med stroke, lungsjukdomar, blodsjukdomar och diabetes. Vi bedriver även en dagvårds- och strokemottagning. Arbetsuppgifterna innehåller vård, observation och behandling av patienter. Inom avdelningen arbetar vi med att utveckla och kvalitetssäkra vården och här ser vi ett behov av dagsjuksköterska som kan vara med och utveckla samt driva våra utmaningar framåt. Om du vill ha ett roligt, omväxlande och intressant arbete med ansvar och utvecklingsmöjligheter då kommer detta att passa just dig. Vi jobbar mot framtidens vård och tittar mot olika håll för att möta patienternas behov på bästa sätt och ser gärna just dig i en roll mot framtidens vård hos oss. I tjänsten ingår även viss helgtjänstgöring dagtid.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Du är ansvarstagande och lyhörd för vårdtagarnas behov, har ett gott bemötande och känner en självklar respekt för andra människor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning eller mottagningsarbete är  är meriterande men inget krav.

Vår arbetsplats

Vid den vackra Småländska kusten, mitt i Kalmar län, ligger Oskarshamn. Kommunen erbjuder trevliga boendemiljöer, varierat och starkt näringsliv, vacker skärgårdsnatur samt ett rikt kultur- och friluftsliv.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/305

Placering/enhet:

Region Kalmar

Antal platser:

3

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-29

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anders Larsson

0491-78 24 85
Upplysning om tjänsten

Marie-Louise Karlsson, vårdförbundet

0491-782127

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 30 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet