Sjuksköterska, geriatrik

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig arbete på geriatriska kliniken avdelning 32 kombinerat med vår geriatriska mottagning. Du arbetar som sjuksköterska på akutgeriatrisk vårdavdelning 32A eller 32B. Vi arbetar i team med undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och medicinsk sekreterare. Du ansvarar för patientens omvårdnad i nära samarbete med kollegor. Vi har ett tydligt processtänk i vårt arbete med fokus på patienten, vi arbetar personcentrerat och vi utvecklar oss ständigt så vården för vår patient ska bli den bästa. Man blir som sjuksköterska anställd dag/kväll/natt samt att helgtjänstgöring ingår i anställningen.

På vår geriatriska mottagning kommer merparten av patienterna för demensutredning. Här jobbar vi i team men du har också egen mottagning för att utföra demenstester. I arbetet ingår bland annat telefonrådgivning till patienter och anhöriga samt läkemedelsuppföljning. Arbete med läkemedelsstudier ingår också.

På kliniken erbjuds två högskolekurser inom geriatrik och specialiserad palliativ vård på vardera 7,5 hp. Vi går mot en mer digitaliserad verksamhet där vi framöver planerar att arbeta utifrån surfplattor i det patientnära arbetet på avdelning, detta system heter Nova board.

Vi söker

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vården för de mest sköra äldre på geriatriska kliniken. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik samt erfarenhet från kommunen. Du har ett genuint intresse för att möta äldre svårt sjuka patienter. Teamarbetet är viktigt hos oss och du är flexibel och bra på att samarbeta. Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är en arbetsplats som gillar att förändra vår verksamhet till det bättre, testa, utvärdera och införa. Tillsammans är vi ett härligt gäng kollegor i en öppen och tillåtande atmosfär. Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sköra äldre. Vi vill erbjuda ett geriatriskt team till alla som behöver det och en trygg vård. Vi hoppas att just Du vill komma till oss och vara en del av vårt glada gäng.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/531

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-11-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Gunilla Berg, mottagningschef

0480-812 78
Upplysning om tjänsten

Charlotte Svensson, avdelningchef

0480-841 84
Upplysning om tjänsten

Berit Högström, avdelningschef

0480-841 87
Upplysning om tjänsten

Susanne Hansson, Vårdförbundet

0480-81000
Upplysning om tjänsten

Patricia Andersen, Vårdförbundet

0480-81000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30