Sjuksköterska, geriatriska rådgivningsteamet och akutgeriatrisk vårdavdeln

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig arbete på geriatriska klinken avd. 32 och vårt geriatriska rådgivningsteam.

Du arbetar som sjuksköterska på vår akutgeriatriska vårdavdelning 32A eller B, här arbetar du i team med undersköterska, läkare, arbetsterapeut, fysioterapeut och läkarsekreterare. Du ansvarar för patienten omvårdnad i nära samarbete med kollegor. Vi har ett tydligt processtänk i vårt arbete med fokus på patienten, vi arbetar personcentrerat, vi utvecklar oss ständigt så vården för vår patient ska bli den bästa.

Du arbetar också i vårt geriatriska rådgivningsteam där du är en i teamet tillsammans med läkare, medicinsk sekreterare, apotekare och arbetsterapeut. Teamet utgår från Länssjukhusets akutvårdsavdelning och bedömmer de mest sköra äldre patienterna som kommer in till akuten. Teamet tar beslut om patienten kan åka tillbaka hem eller behöver komma till vår akutgeriatriska vårdavdelning. Här samarbetar vi mycket med primärvård och kommun. Det geriatriska rådgivningteamet ger även råd och stöd till andra vårdgivare när det gäller gruppen de mest sköra äldre. Målet är att skapa trygghet för denna grupp, där de är, genom att arbeta rådgivande och stödjande.

Du erbjuds två högskolekurser inom geriatrik och palliativ vård på vardera 7,5 hp. Vi går mot en mer digitaliserad verksamhet där vi i höst planerar arbeta utifrån surfplattor i det patientnära arbetet, detta system heter Nova board. Vi hoppas att just Du vill vara med på denna resa.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik samt erfarenhet från kommunen. Du har ett genuint intresse av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Teamarbetet är viktigt hos oss och du är flexibel och bra på att samarbeta. Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt är trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med akutgeriatrisksjukvård för de mest sköra äldre. Vi arbetar utifrån PSV, patientstyrd vårdprocess med personcentrerad vård. Du arbetar i team och ansvar för patientens omvårdnad i nära teamarbete med undersköterska, läkare, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som primärvård och kommun för att våra patienter ska få en säker och trygg hemgång.

Vi är en arbetsplats som gillar att förändra vår verksamhet till det bättre, testa, utvärdera och införa. Tillsammans är vi ett härligt gäng kollegor i en öppen och tillåtande atmosfär. Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sköra äldre. Att erbjuda ett geriatriskt team till alla som behöver det och en trygg vård. Vi hoppas att just Du vill komma till oss och vara en del av vårt glada gäng.

Anställning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:30

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Charlotte Svensson

Avdelningschef

0480-84184
Upplysning om tjänsten

Patricia Andersen

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81281

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet