bild för annons Sjuksköterska hud

Sjuksköterska hud

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du intresserad av kroppens största organ huden, vill ta del av ny kunskap och forskning, samtidigt som du möter och arbetar med patienter i olika åldrar? Då har vi uppdraget för dig! Du erbjuds ett intressant och viktigt uppdrag som sjuksköterska på hudmottagningen som är både varierande och lärorikt. Du möter patienter med olika dermatologiska-venereologiska besvär och sjukdomar. Du kommer utifrån din erfarenhet kunna ansvara för en egen patientmottagning, assistera vid olika behandlingar som genomförs på mottagningen samt ha kontakt med patienter genom rådgivningsfunktionen som vi bemannar. Genom din kunskap inom dermatologi  kommer du ge råd och bidra med din kunskap till andra vårdgivare i kommunen. Eftersom det är viktigt att du trivs hos oss kommer du erbjudas en anpassad introduktion utifrån dina tidigare erfarenheter och kunskaper. På mottagningen arbetar vi dagtid, enstaka kvällsmottagningar bli aktuellt. 

Vi söker

Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med behandling av olika hudbesvär, hudsjukdomar samt sårvård som gör stor skillnad för patienter i alla åldrar som du kommer möta i hos oss. Genom din kunskap och trygghet i rollen bidrar du till att patenten erbjuds den bästa vården enligt de senaste forskningsrönen. Du som söker är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av mottagningsarbete, har goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift.  För att vara bekväm i rollen behöver du vara både självgående och flexibel, ha god samarbetsförmåga, vara tydlig i ditt budskap samt kunna prioritera arbetet.  Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet, i denna rekrytering tillämpar vi löpande urval, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. 

Varmt välkommen med din ansökan, vi är nyfikna på dig!

Vår arbetsplats

På hudkliniken är vi särskilt stolta över att vara del av ett kompetent gäng med ett fint samarbete mellan alla professioner hos oss. Vi är ett sammansvetsat gäng där var och en av oss gör sitt yttersta utifrån våra patienters behov. Hudkliniken är en specialistklinik som bedriver verksamhet i Västervik och Oskarshamn. Kliniken består av hudmottagning och STI-mottagning för patienter med misstänkt eller konstaterad konstaterad sexuellt överförbar infektion. Hudmottagningen i Oskarshamn tillhör specialistenheten och bemannas av läkare från Västervik omkring två gånger per månad. På hudkliniken bedrivs diagnostik och behandling av sjukdomar som ger symtom i huden och även STI-sjukdomar.  Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning med en ansenlig produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Mottagningen finns på Västerviks sjukhus. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1150

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Åsa Andersson, basenhetschef

0490-86787
Upplysning om tjänsten

Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30