Sjuksköterska Hudmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett omväxlande arbete som sjuksköterska. På hudkliniken behandlar vi patienter med olika hudåkommor. Vi utför olika ljusbehandlingar, badbehandlingar, omläggningar av svårläkta sår mm. Här träffar vi patienter i olika åldrar. I dina arbetsuppgifter som sjuksköterska ingår att ansvara för olika behandlingar och assistera läkare vid såväl mottagningsbesök som poliklinikska operationer. Telefonrådgivning via Tele-Q är en del av arbetsuppgifterna. Även egna mottagningar ingår. I tjänsten kan eventuella administrativa arbetsuppgifter ingå, exempelvis som att lägga tidböcker i Cosmic, schemaläggning och registeringar i Stratsys mm.

Dina arbetstider är dagtid måndag till fredag. Enstaka kvällsmottagningar kan komma att bli aktuella. Vi tillämpar flextid.

Vi söker

Vi söker dig som är leg sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt, ha god samarbetsförmåga och visa ett gott bemötande. Vi sätter stor vikt vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.

Vår arbetsplats

Vill du bli vår nya medarbetare? Vi erbjuder dig ett omväxlande och stimulerande arbete där arbetsuppgifterna är av stor variation. Hudmottagningen är en till storleken liten mottagning men med hög produktion. Här arbetar specialistläkare, ST-läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Mottagningen finns i nyrenoverade ändamålsenliga lokaler på Västerviks sjukhus. I mottagningen ingår även STI-mottagningen som tar emot patienter som misstänks ha eller har en konstaterad sexuellt överförbar infektion.

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/194

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-08-11

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mari Nordh

Verksamhetschef

0490-867 87

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 12 augusti 2019 Lämna synpunkter på innehållet