Sjuksköterska natt, akutgeriatrisk vårdavdelning

Geriatriska kliniken

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att arbeta som sjuksköterska natt på vår akutgeriatriska vårdavdelning. Du ansvarar för patientens omvårdnad i nära samarbete med kollegor. Vi har ett tydligt struktur i vårt arbete och utvecklar oss ständigt med fokus att vården för vår patient ska bli den bästa.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. På avdelningen är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård.

Du erbjuds två högskolekurser inom geriatrik och palliativ vård på vardera 7,5 hp. Vi går mot en mer digitaliserad verksamhet där vi i höst planerar arbeta utifrån surfplattor i det patientnära arbetet, detta system heter Nova board.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Du har ett genuint intresse av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Teamarbetet är viktigt hos oss och du är flexibel och bra på att samarbeta. Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt är trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är en arbetsplats som gillar att förändra vår verksamhet till det bättre, testa, utvärdera och införa. Tillsammans är vi ett härligt gäng kollegor i en öppen och tillåtande atmosfär. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta.

Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sköra äldre. Att erbjuda ett geriatriskt team till alla som behöver det och en trygg vård. Vi hoppas att just Du vill komma till oss och vara en del av vårt glada gäng.


Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2 200 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Med våra 2 300 medarbetare är sjukhuset tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Sjukhuset har uppvisat goda resultat nationellt under lång tid tack vare engagerade och kunniga medarbete – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/80

Placering/enhet:

Geriatriska kliniken

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Berit Högström, Avdelningschef

Avdelningschef

0480-84187
Upplysning om tjänsten

Charlotte Svensson, Avdelningschef

Avdelningchef

0480-84184
Upplysning om tjänsten

Susanne Hansson, vårdförbunde

0480-448673
Upplysning om tjänsten

Patricia Andersen, vårdförbundet

0480-448673

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet