Sjuksköterska natt, akutgeriatrisk vårdavdelning

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att arbeta som sjuksköterska natt på vår akutgeriatriska vårdavdelning. Du ansvarar för patientens omvårdnad i nära samarbete med kollegor. Vi har ett tydligt struktur i vårt arbete och utvecklar oss ständigt med fokus att vården för vår patient ska bli den bästa.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med akutsjukvård för de mest sköra äldre. På avdelningen är du ansvarig för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. Vi har ett nära samarbete med kollegor utanför sjukhuset så som kommun och primärvård.

Du erbjuds två högskolekurser inom geriatrik och palliativ vård på vardera 7,5 hp. Vi går mot en mer digitaliserad verksamhet där vi i höst planerar arbeta utifrån surfplattor i det patientnära arbetet, detta system heter Nova board.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning inom geriatrik. Du har ett genuint intresse av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Teamarbetet är viktigt hos oss och du är flexibel och bra på att samarbeta. Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet. Du är utåtriktad, ansvarstagande och serviceinriktad samt är trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vi är en arbetsplats som gillar att förändra vår verksamhet till det bättre, testa, utvärdera och införa. Tillsammans är vi ett härligt gäng kollegor i en öppen och tillåtande atmosfär. Eftersom vi arbetar i team är det viktigt att du har lätt för att samarbeta.

Vi strävar efter att se och utveckla det friska hos de mest sköra äldre. Att erbjuda ett geriatriskt team till alla som behöver det och en trygg vård. Vi hoppas att just Du vill komma till oss och vara en del av vårt glada gäng.


Välkommen med din ansökan!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:26

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Din sysselsättningsgrad är enligt överenskommelse. Region Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%.

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Berit Högström

Avdelningschef

0480-84187
Upplysning om tjänsten

Patricia Andersen

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81281
Upplysning om tjänsten

Susanne Hansson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448673
Upplysning om tjänsten

Charlotte Svensson

Avdelningschef

0480-84184

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet