Sjuksköterska, onkologi

Region Kalmar

Vi erbjuder

Är du redo för nya utmaningar så är du den vi söker på Onkologiska dagvården i Västervik. Hos oss erbjuds du ett utvecklande och flexibelt arbete. Du ingår i ett team med fem sjuksköterskor, läkare samt nära samarbete med vårt cancerrehabiliteringsteam i regionen. Vi arbetar patientnära och inkluderar anhöriga. De diagnoser som vi behandlar är framförallt bröstcancer, prostatacancer, mag- och tarmcancer, hjärntumörer, njurcancer och malignt melanom. Behandlingarna vi ger innefattar cytostatika, antikroppsbehandling och vi har även en del immunoterapier. Vi bedriver mottagningsarbete, bokar i egna tidböcker och erbjuder våra patienter telefonrådgivning.

Vi erbjuder handledning, auskultering och en god introduktion för att du ska få lära känna
organisationen, arbetsplatsen och dina kollegor. På kliniken deltar vi i både regionala och nationella nätverk. Hos oss har du alltid möjlighet att lära dig någonting nytt eftersom onkologin är i ständig utveckling. På kliniken har vi veckovisa seminarier som finns möjlighet för oss att delta i digitalt. Där kan medarbetarna göra en kort presentation från olika föredrag, utbildningar, kvalitetsarbeten de varit på.

Vi tillämpar flextid och du arbetar måndag till fredag och är ledig röda dagar och helger.

Vi söker

Drivs du av personlig såväl som organisatorisk utveckling? Då kommer du trivas hos oss. Vi arbetar med ständiga förbättringar och ger dig möjlighet till fortbildning. Vår arbetsplats kännetecknas av ett öppet klimat med högt i tak. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och med intresse för onkologisk vård. Det är meriterande om du har en vidareutbildning inom området Onkologi.

Vi tycker bemötande är viktigt och vi vill gärna att du har en fallenhet för att bemöta patienter i olika sinnesstämningar och med olika behov. Att sätta patienten i fokus är självklart och nödvändigt för att vi skall nå ett av verksamhetens mål - nöjda patienter.

Som person är du lugn och trygg i din roll. Du är lösningsfokuserad och ser möjligheter istället för problem. Du har också en förmåga att prioritera och fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vår verksamhetsidé är att ge länets invånare högkvalitativ, patientsäker och nära onkologisk vård. Onkologiska kliniken och strålningsfysik är en länsklinik med verksamhet vid Onkologiska dagvården på Västerviks sjukhus samt vid Länssjukhuset i Kalmar. Din placering kommer att vara Västervik.

Vi har en väl fungerande verksamhet med god ekonomi och det viktigaste av allt - nöjda patienter. Region Kalmar län är en lagom stor organisation och vi har korta beslutsvägar. Eftersom vi är en liten enhet har vi möjlighet att själva påverka utvecklingen och vårt arbetssätt.

 

 

 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/46

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-03
Upplysning om tjänsten

Monica Svensson, Avdelningschef

0490-86765
Upplysning om tjänsten

Linnea Samuelsson, Vårdförbundet

0490-87243

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30