Sjuksköterska/ Operationsplanerare, Kirurg- & urologmottagningen

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Ett mycket spännande uppdrag!

Tjänsten är en kombinationstjänst med operationsplanering och arbete som sjuksköterska inom urologi. 

Sjuksköterskemottagningen är omväxlande med arbetsuppgifter som avancerade kateterbyten, vård av inkontinens, instillationer samt rådgivning. Sjuksköterskan ingår i ett välfungerande team med urologer i diagnos- och behandlingsförfaranden. Som sjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden som omfattar behandlingar, provtagningar, stöd vid läkarbesök, tidsbokning, telefonrådgivning och roll som kontaktsjuksköterska.

Som operationsplanerare har du en mycket viktig koordinerande roll för kirurgiska patienter. Du bokar och planerar operationer, kallar patienter och ansvarar för att patienterna har rätt preoperativ information. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är att utföra telefonrådgivning till de väntade patienterna, ha kontakt med våra operatörer samt operationsavdelningen.
Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag. 

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska gärna med några års erfarenhet inom kirurgi. Du arbetar strukturerat och har god förmåga att hantera många ärenden samtidigt. Du har god samarbetsförmåga och kan planera ditt arbete självständigt och effektivt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet i Kalmar och Oskarshamn. Totalt arbetar drygt 200 personer på kliniken varav cirka 30 i Oskarshamn. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/818

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-09
Upplysning om tjänsten

Sofie Åberg, avdelningschef

0491-782406
Upplysning om tjänsten

Rebecca Håkansson, Vårdförbundet

0480-84377

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 10 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet