Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska, Öron, näs- och halsmottagningen

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi är en välkomnande personalgrupp med öppet klimat. På kliniken är vi ca 60 medarbetare som arbetar tillsammans; öron-, näs- och halsläkare, audionom, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjör, logoped, sjuksköterska, undersköterska, kanslist och medicinsk sekreterare. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag dagtid. 

Som sjuksköterska arbetar du bland annat med telefonrådgivning och assistans vid mindre operationer på mottagningen samt samordning och operationsplanering. Sjuksköterskegruppen har också fördelade ansvarsområden exempelvis kontaktsköterska för cancerpatienter. På kliniken finns även en omfattande sköterskemottagning där vi utför sömnutredningar och utprovning av CPAP (nattlig övertrycksventilation).

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med några års erfarenhet. Du får gärna ha erfarenhet av mottagningsarbete samt Cosmic.

Som person är du positiv och strukturerad, har en personlig mognad och en vilja att samarbeta för att skapa bästa resultat för patienten. Du har även ett engagemang kring arbete av förbättringar av verksamheten. Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kliniken utgörs av öron, näs- och halsmottagningen, logopedmottagningen och hörselvården. Kliniken har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdsplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

På mottagningen handläggs bl a infektionssjukdomar i öron- näsa och halsområdet, cancer och godartade tumörer, neurologiska sjukdomar, trauman och nattliga andningsuppehåll. Även utredning av hörselnedsättning sker på mottagningen i samarbete med hörselvården. Inom sömnverksamheten arbetar våra sköterskor med utprovning av utrustning för nattlig övertrycksandning. Vi bedriver också omfattande dagkirurgisk verksamhet i form av hudoperationer. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Kliniken är välfungerande, välbemannad och uppvisar goda resultat i nationella kvalitetsregister.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/290

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-06-11
Upplysning om tjänsten

Sofia Lindberg

0480-81497
Upplysning om tjänsten

Yvonne Bernsby, Vårdförbundet

0480-448328
Upplysning om tjänsten

Ebba Nilsson Walldén

0480-448328

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30