Sjuksköterska öron, näsa- och halskliniken

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi på öron, näsa, halskliniken, länssjukhuset i Kalmar erbjuder en tillsvidareanställning som sjuksköterska. På kliniken är vi ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans; audiolog, öron-, näs- och halsläkare, audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder, sjuksköterskor, undersköterskor, kanslist och medicinska sekreterare.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat:
På mottagning förekommande arbetsuppgifter såsom telefonrådgivning, assistans vid mindre operationer och operationsplanering och onkologiverksamhet.

Vi söker

Dig som är utbildad sjuksköterska, gärna med erfarenhet som kontaktsjuksköterska.
Precis som vi tycker du att samarbete är en självklarhet samt att ge god vård och service. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, du är engagerad i ditt arbete och tycker om att ta dig an nya utmaningar samt har en vilja att förändra och förbättra.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Öron-, näs- och halskliniken riktar sig till patienter med akuta och kroniska övre luftvägsinfektioner samt kroniska, inflammatoriska och av allergi och annan överkänslighet betingade tillstånd i övre luftvägar. Härtill kommer handläggning av neurologiska sjukdomar, sväljningsstörningar, behandling av traumatiska skador, tumörer, obstruktiva sömnbesvär samt röst-, tal- och språkstörningar. En viktig del av verksamheten rör hörselvård i alla åldrar.
Specialiteten behandlar medfödda och förvärvade sjukdomar och skador och omfattar såväl akuta som icke akuta tillstånd hos patientgrupper i alla åldrar. Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2018:173

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-21

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Pia Wixenius Landegren

Avdelningschef

0480-81796
Upplysning om tjänsten

Anna Lysell

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-448328

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 22 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet