Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska, öron-näsa-halsmottagningen, specialistenheten

Sjuksköterska, öron-näsa-halsmottagningen, specialistenheten

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som sjuksköterska på öron-näsa-hals-mottagningen erbjuds du ett utvecklande jobb med stort ansvar för mottagningen. Tillsammans med sjuksköterskekollegor, undersköterska, medicinsk sekreterare och läkare driver ni mottagning som team inom specialiteten öron-näsa-hals med specialistgrenen sömn- och cpap-mottagning.

Du bedriver egen sjuksköterskeledd mottagning och bland annat möter patienter med sömnapné. I arbetet ingår uppgifter som hantering av inkomna remisser, tidbokning, telefonrådgivning samt vara del i läkarmottagning. Arbetstiden är vardagar dagtid med placering på Oskarshamns sjukhus.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska som är nyfiken på en brett specialistområde. Du sätter våra patienter i främsta rummet och gillar att ha mycket på gång. Du har gärna erfarenhet av motiverande samtal.

Vi värdesätter om du har vana från annat eller liknande mottagningsarbete. Vår tajta mottagning behöver dig som driver på och tar ansvar och ser utvecklingsmöjligheter.

Vår arbetsplats

Öron-näsa-halsmottagningen är en av fem mottagningar under samma tak som tillsammans bildar specialistmottagningen. Här har vi nära utbyte och stöd hos kollegor inom ögon-, hud-, gyn- och barn-mottagningsverksamhet.

Specialistmottagningen tar emot en bred patientgrupp, allt från nyfödda bebisar till de allra äldsta som på olika sätt behöver specialistbedömning och behandling. Varje vecka bemannas vår mottagning med läkare från Västervik inom respektive område. Tillsammans arbetar medicinska sekreterare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, audionomer och logopeder i samma lokaler vilket ger ett kollegialt mervärde och kunskapsutbyte. Vi börjar varje dag med morgongympa och byter gärna både erfarenheter och recept med varandra på kafferasten. 

Vi tillämpar löpande urval och vi ser fram emot att höra ifrån dig, berätta för oss vem du är och varför du skulle passa här.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till Sveriges bästa mindre sjukhus flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/259

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-02
Upplysning om tjänsten

Karolina Höckerfelt, verksamhetschef

0491-782842
Upplysning om tjänsten

Susanne Ödlund, Vårdförbundet

0491-782009(reception)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30