Sjuksköterska Ortopedkliniken

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi välkomnar nu nya sjuksköterskor till vår avdelning!

Här hos oss på ortopedavdelningen erbjuds du ett stimulerande och utvecklande arbete. På avdelningen ingår du tillsammans med kollegor i tre vårdlag med sjuksköterskor, läkare och undersköterskor fördelat på 16 vårdplatser. Med en utökad minimibemanning är målsättningen att man som sjuksköterska har max 8 patienter dag- och kvällstid.

Du kommer att arbeta med traditionella sjuksköterskeuppgifter för en opererande akutvårdsavdelning. Det innebär att du är behjälplig i den preoperativa och postoperativa vården. Många patienter som vårdas hos oss har även internmedicinska åkommor, vilket gör att du kommer att utveckla en bred kompetens. Förutom det direkta patientarbetet är alla medarbetare delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra arbetet.

Hos oss ges du möjlighet att utvecklas i din profession och vi erbjuder goda möjligheter till vidareutbildningar och kompetenshöjande utbildningar inom ortopedi.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad. Om det är ditt första jobb efter examen så kommer du få en god start hos oss då du kommer ingå i vårt introduktionsår för nyexaminerade sjuksköterskor och få både en mentor samt extra utbildning och handledning. Självklart tar vi även god hand om och erbjuder dig med tidigare erfarenhet en bra start med anpassad introduktion hos oss på avdelningen.

Vi söker dig som vill utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta i team och vill bidra till en god arbetsmiljö där vi alla känner arbetsglädje. Vidare känner du ett stort engagemang för såväl det patientnära arbetet som utveckling av verksamheten. Att ha ett gott bemötande mot såväl patienter, närstående och medarbetare är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du känner till och tillsammans med oss vill arbeta utifrån våra värderingar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och i denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Hos oss får du bredden inom ortopedi. Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer. Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnande kultur och stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar och kompetensutveckling inom ortopedi.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/658

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Charlotta Ankarman, Avdelningschef

0490-862 82
Upplysning om tjänsten

Linda Schloenzig-Johansson

0490-861 43
Upplysning om tjänsten

Tobias Petersson

0490-861 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30