Sjuksköterska Ortopedkliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Nu välkomnar vi en ny sjuksköterska till vår avdelning!

Här hos oss på ortopedavdelningen tar vi god hand om dig direkt och ger dig en bra start med en anpassad introduktion. Du växer in i ett stimulerande och utvecklande arbete. Här på avdelningen ingår du tillsammans med kollegor i tre vårdlag bestående av sjuksköterskor, läkare och undersköterskor fördelat på 16 vårdplatser.

Tillsammans med dina kollegor är du behjälplig i den preoperativa och postoperativa vården. Många patienter som vårdas hos oss har även internmedicinska åkommor, vilket tillåter dig att utveckla en bred kompetens utanför vårt kärnområde ortopedi. Förutom det direkta patientarbetet är vi alla medarbetare delaktiga i arbetet med att utveckla och förbättra vårt arbetssätt.

Du får ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor. Tillsammans lär vi oss av varandra och utvecklas.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, både dig med erfarenhet och dig som är nyutexaminerad.

Vi söker dig som vill utvecklas och utmanas i din yrkesroll. Du tycker om att arbeta i team och vill bidra till en god arbetsmiljö där vi alla känner arbetsglädje. Vidare känner du ett stort engagemang för såväl det patientnära arbetet som utveckling av verksamheten. Att ha ett gott bemötande mot såväl patienter, närstående och medarbetare är en självklarhet för dig. Det är viktigt att du känner till och tillsammans med oss vill arbeta utifrån våra värderingar.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och i denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Hos oss får du bredden inom ortopedi. Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer. Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande samt välkomnande kultur och stämning. 

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/802

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-31
Upplysning om tjänsten

Charlotta Ankarman, Avdelningschef

0490-86282

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 november 2022 Lämna synpunkter på innehållet