Sjuksköterska psykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen till vuxenpsykiatrisk mottagning 1 i Kalmar! Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete inom den allmänpsykiatriska öppenvården, i vårt nya vackra psykiatrihus. Du kommer att få vara med och utveckla framtidens psykiatri i samarbete med ca 30 individer i olika professioner. Vår mottagning kännetecknas av medarbetare med kompetens, engagemang och god stämning. Vi som arbetar här är sjuksköterskor, läkare, psykologer, kuratorer, psykoterapeuter och medicinska sekreterare. Vi tillämpar ett tvärprofessionellt arbete såväl inom som utom mottagningen.

Vi behöver nu utöka vårt gäng med en kompetent och positiv sjuksköterska. Som sjuksköterska på vår mottagning kommer du huvudsakligen att arbeta i sjuksköterskemottagningen, i telefonrådgivning, med medicinska kontroller och uppföljningar, provtagning och stödsamtal.

Arbetstiden är förlagd måndag - fredag

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett stort intresse för psykiatri och gärna erfarenhet av detsamma. Vi önskar att du har ett alldeles särskilt intresse och engagemang för just den patientgrupp vi möter. Du ska tycka om att jobba såväl självständigt som i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Den vi söker ska vara nyfiken, kreativ, noggrann och gilla att samarbeta. Du ska ha förmåga att skapa och bibehålla goda relationer, samt arbeta utifrån ett personcentrerat förhållningssätt.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Kalmar är en vacker och lagom stor stad som har blivit framröstad som Sveriges bästa sommarstad ett antal år i rad, men som är en trevlig och vacker stad att leva i alla årstider. Här finns goda kommunikationer, närhet till hav och natur och cykelavstånd till det mesta. Om du inte bor på orten och får anställning här så erbjuds du även hjälp med att hitta boende.

Vuxenpsykiatri Söder består av en psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar och behandlingsenheter. Hos oss arbetar ca 220 engagerade medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag!

Vi kan erbjuda dig en arbetsplats där vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och är måna om såväl patienterna som varandra.

 

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård och behandling för vuxna, barn och ungdomar.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/27

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 40 tim/v

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-05
Upplysning om tjänsten

Karin Månsson, Avdelningschef

0480-84456
Upplysning om tjänsten

Frida Össmar, Avdelningschef

0480-448180
Upplysning om tjänsten

Frida Stablum, psykiatrisjuksköterska

0480-84860

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 6 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet