Sjuksköterska, Reumatologimottagningen

Länssjukhuset i Kalmar, Medicinklinik

Vi erbjuder

På reumatologimottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av reumatiska sjukdomar. Som sjuksköterska på vår mottagning arbetar du såväl självständigt som i team. Du planerar, förbereder och genomför behandlingar och egna mottagningsbesök. Telefonrådgivning är en viktig del av arbetet. En stor del av arbetet kring patienten genomförs i team med läkare, fysioterapeut, arbetsterapeut, apotekare, kurator, undersköterska och medicinsk sekreterare.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Du har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete enskilt och i grupp. Du är nyfiken och intresserad av att driva verksamheten framåt. Ett stort engagemang för patientgruppen är av vikt och du sätter patienten i centrum. Då vi arbetar i team är god samarbetsförmåga och flexibilitet nödvändigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Reumatologisektionen är en del av Medicinkliniken. Sektionens verksamhet omfattar de reumatiska sjukdomar som inte hanteras i primärvården. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen har tillgång till tre vårdplatser på Medicinavdelning 14. På sektionen arbetar fyra sjuksköterskor, fem läkare, tre medicinska sekreterare och två undersköterskor.

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2 200 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Med våra 2 300 medarbetare är sjukhuset tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Sjukhuset har uppvisat goda resultat nationellt under lång tid tack vare engagerade och kunniga medarbete – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet. Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/86

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar, Medicinklinik

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-06-02

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Mats Ringblom, avdelningschef

0480-44 88 02
Upplysning om tjänsten

Jenny Lindh, Vårdförbundet

0480-81768

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 juni 2019 Lämna synpunkter på innehållet