Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska, sårteamet

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Som sjuksköterska i sårteamet erbjuder vi ett utvecklande arbete på en liten klinik med korta beslutsvägar. Sårteamet är en viktig del av hudkliniken och arbetet är sjukhusövergripande. Några av de huvudsakliga arbetsuppgifterna är självständigt mottagningsarbete på hudmottagningen, utföra konsultationer och behandlingar på andra mottagningar/avdelningar samt ingå i team med representanter från andra kliniker. I uppdraget ingår även att vara konsult gentemot distrikts- och kommunsjuksköterskor. På sjukhuset deltar sårteamet i trycksårsarbetet samt övergripande uppdrag kring Region Kalmar läns upphandlingar. Sårteamet har också undervisning på skolor, sjukhus, inom primärvård och kommun. Sårteamet kommer efter tillsättning av denna tjänst att bestå av tre sjuksköterskor och en undersköterska. I och med detta blir uppdraget länsövergripande och byter namn till Sårcentrum.

Vi söker

Vi söker dig som är genuint intresserad av sår och behandlingar och har en vilja att vara med och utveckla sårvården. Det är viktigt att du tycker om att undervisa och dela med dig av din expertkunskap. Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av sårvård. Som person kan du arbeta självständigt och vara initiativtagande. Förutom uppfyllda krav för ansökan önskar vi att du, liksom övriga medarbetare, är kvalitetsinriktad och patientfokuserad. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara öppen för de förändringar som verksamheten och omvärlden kräver. Vi värdesätter att du delar vår vision om bra bemötande och delaktighet, samt att du är trygg i din roll och har förmåga att prioritera. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Hudkliniken består av hud- och STI-mottagning, samt av sjukhusets sårteam. Verksamheten bedrivs i högt belägna, ljusa och rymliga lokaler som rymmer en välutrustad behandlingsavdelning. Kliniken har 21 engagerade och kompetenta medarbetare, varav sju sjuksköterskor.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Vi är en del av Länssjukhuset i Kalmar, där 2300 personer arbetar för att erbjuda god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger nära Kalmar centrum och Kalmarsund. Länssjukhuset i Kalmar är ett av Sveriges 20 länssjukhus och Region Kalmar läns största arbetsplats. Sjukhuset är tillräckligt stort för att ha de flesta specialiteter representerade samtidigt som det är tillräckligt litet för en bra och personlig kontakt över klinikgränserna. Tack vare engagerade och kunniga medarbetare har vi under lång tid visat upp goda nationella resultat – detta är vi stolta över! Vår arbetsmiljö kännetecknas av arbetsglädje, delaktighet, öppenhet och trygghet.
Vi är 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/266

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-03-28
Upplysning om tjänsten

Heléne Christensson, avdelningschef

0480-81504
Upplysning om tjänsten

Helena Molin, Vårdförbundet

0480-81000(vxl)

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30