Sjuksköterska till Njur- och dialysmottagningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett givande och varierat arbete som sjuksköterska hos oss på Njur- och dialysmottagningen, Västerviks sjukhus.

Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats och du välkomnas av oss, en tätt sammansvetsad arbetsgrupp bestående av 16 sjuksköterskor. För oss är det viktigt med bra arbetsmiljö och detta skapar vi tillsammans genom glädje och att vi har nära till skratt i vardagen. Vi har 30 platser för att sex dagar i veckan bedriva hemodialysbehandlingar.

Till mottagningen hör även njurmottagning och PD mottagning. Vi arbetar i grupper där vi är tre till fyra personer som har huvudansvaret för den gruppens patienter. I dagsläget har vi behandlingar dagtid måndag-lördag, men detta kan ändras beroende på antalet patienter.

På dialysmottagningen kombinerar du medicinsk teknik med omvårdnad och vi arbetar tillsammans med att erbjuda alla våra patienter vård av hög kvalité.  Målet med behandlingen är att skapa delaktiga patienter som möjliggör för patienten att trots kronisk sjukdom leva ett aktivt liv med god livskvalitet. Vi arbetar inom en högspecialiserad öppenvårdsverksamhet där vi använder oss av teknisk utrustning i vårt dagliga arbete.

Vi erbjuder dig ett individuellt anpassat inskolningsprogram beroende på tidigare erfarenheter och vi är generösa med fortbildning och du får god handledning av en erfaren kollega.

 

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, har du tidigare erfarenhet av arbete inom njursjukvård ser vi detta som meriterande.

Du är trygg i din profession, är ansvarstagande och har god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Du har en professionell framtoning, är lyhörd och du skapar förtroende hos de du möter, såväl patienter som kollegor. Ett stort engagemang för ditt arbete, mötet med och vården kring din patient och dennes bästa i fokus är något som kännetecknar dig.

God samarbetsförmåga, ansvarskänsla och kvalitetsmedvetenhet är egenskaper vi värderar högt. Att du känner dig säker i din roll är viktigt då vi stundtals har hög arbetsbelastning som kräver att du kan arbeta självständigt kunna fatta beslut när detta krävs.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 230 medarbetare med alla professionerna inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade. Sjuksköterskebaserade mottagningar finns på alla enheter.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/579

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-23
Upplysning om tjänsten

Tina Revelj Berg, Avdelningschef

0490-86214
Upplysning om tjänsten

Erik Holmer, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 24 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet