Sjuksköterska till ny palliativ enhet

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Västerviks sjukhus har nu i februari öppnat en helt ny enhet för palliativ vård. Vi erbjuder nu dig som är sjuksköterska möjligheten få vara med i starten av och uppbyggandet av denna.

Hos oss på, Medicinavdelning 6, erbjuds du som sjuksköterska ett spännande och varierande arbete där du ges stora möjligheter att utvecklas inom din profession.

Du välkomnas av ett trivsamt och kompetent arbetslag och du blir en viktig del i teamet där dina arbetsuppgifter innebär en stor variation inom specialiserad palliativ vård. Enheten är en åtgärdsenhet där patientens individuella symtom och behov styr behandlingen oavsett diagnos.

Vår uppgift är att ge symtomlindring till patienter med obotlig sjukdom och vi kommer därmed att vårda vuxna patienter i en både tidig och sen palliativ fas. Hos oss har närstående en självklar plats och vi lägger stort fokus på att stötta även dem.
Enheten innehåller sex vårdplatser för patienter med behov av specialiserad palliativ vård. På avdelningen har vi tillgång till en utskrivningskoordinator som hjälper till med vårdplaneringar och SIP.

Hos oss har du förmånen att kompetensutvecklas och när du börjar får du en anpassad introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter och är du nyutbildad deltar du även i vårt fördjupade introduktionsprogram.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg i din yrkesroll.

Du är ansvarstagande, engagerad samt målinriktad och vill vara med och utveckla vår verksamhet in i framtiden. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en förmåga att se människor där de är samt är lyhörd och arbetar bra tillsammans med andra. Erfarenhet inom teamarbete och palliativ vård, är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Avdelning 6 har 16 vårdplatser varav 10 st från nyår är strokeplatser och 6 st är platser för palliativ vård.

Våra vårdplatser fördelas mellan specialiserad palliativ vård och SIA (akutstroke) och strokerehabilitering.

Vi vill att verksamheten ska präglas av ett öppet, positivt och effektivt arbetsklimat där nyckelorden empati, integritet och delaktighet är grundläggande.
Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter en bra balans mellan arbete och fritid. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/106

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Jonsson

0490-863 32
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 juni 2020 Lämna synpunkter på innehållet