Sjuksköterska till Öron- Näs- Halskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi behöver anställa ytterligare sjuksköterskor till ÖNH-kliniken på Västerviks sjukhus. Vi erbjuder ett utvecklande, varierat arbete på en nyrenoverad, ljus och fräsch klinik.

Som sjuksköterska hos oss bidrar du med din kunskap och ditt engagemang och får våra patienter att känna sig trygga och väl bemötta.

I din roll ansvarar du för patientens omvårdnad och medverkar för att skapa en hög patientsäkerhet. Vi har ett stort patientflöde vilket innebär växlande patientgrupper med både kortare och längre vårdtider. Dina arbetsuppgifter är varierande och i din roll ingår mottagningsarbete, triagering, identifiera risker, åtgärda och utvärdera patientens olika omvårdnadsbehov samt rådgivning via telefon.

Arbetstiderna är dagtid.

Vi erbjuder löpande fortbildning inom de områden som behövs, är du rätt person och intresserad av operationsverksamhet så erbjuder vi även utbildning till operationssjuksköterska med bibehållen lön. Som operationssjuksköterska hos oss får du ytterligare variation i ditt arbete och stor möjlighet att följa patienten i hela vårdkedjan.

I denna rekrytering kommer stor vikt läggas på personlig lämplighet.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med genuint intresse för att ge patienten den absolut bästa tänkbara vård och som både vill vara med och utvecklas och utveckla öron- näs- halssjukvården på kliniken.
Erfarenhet från mottagningsarbete är meriterande. Som person är du självgående och strukturerad. Du relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt samt är flexibel och har god samarbetsförmåga.

I mötet med patienten har du ett empatiskt och serviceinriktat förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Öron-näs-och halskliniken har mottagningsverksamhet, dagsjukvård och operationsavdelning. Två vårdplatser på Kirurgavdelning 2 och Barn och Ungdomsavdelning 10 att disponera. Inom kliniken finns även hörselvård och logopedi.

Vi bedriver både elektiv och akut verksamhet där patienten alltid är i fokus!

Vi utför kirurgiska ingrepp inom öron – näs – hals samt en del tumör och traumakirurgi, både under lokalanestesi och narkos.

På ÖNH-kliniken på Västerviks sjukhus arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, logopeder och personal inom hörselvården.

 

Till denna tjänst kommer vi att arbeta med löpande urval och intervjuer!

Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/621

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-10-12

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Anna Lindkvist, Avdelningschef

0490-863 65
Upplysning om tjänsten

Michelle Hultgren, Vårdförbundet

0490-863 43

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 13 oktober 2020 Lämna synpunkter på innehållet