Sjuksköterska till Öron- Näsa- Halskliniken

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

En spännande sjukskötersketjänst till vårt team på Öron – Näsa – Halskliniken på Västerviks sjukhus,  Arbetet varierande och omväxlande då det ingår mottagningsarbete samt rådgivning via telefon. Vi jobbar för ett öppet klimat och förhållningssätt gentemot varandra och våra patienter. Arbetsmiljön du erbjuds är spännande, bitvis stressig, samtidigt som den är otroligt rolig, givande och utmanande.

I dina arbetsuppgifter ingår mottagningsarbete samt telefonrådgivning och bokning . Assistera vid lokala operationer och fungera som kontaktsjuksköterska.

Arbetstiderna är Dagtid, måndag – fredag.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad Sjuksköterska. Du är en person som bemöter människor med hjärta och värme samtidigt som du är professionell i din yrkesroll. Du har ett strukturerat och stabilt arbetssätt samtidigt som du har en god samarbetsförmåga och värnar om dina medarbetare. Du drivs av engagemang och vilja att ständigt förbättra, utveckla och förändra.
En förutsättning för att du skall trivas hos oss på Öron – Näsa – Hals är att du äger förmågan att ständigt arbeta med patienten i fokus. Arbetstempot kan snabbt förändras och då krävs det att du kan vara flexibel samtidigt som du är initiativtagande för att lösa den situation som uppstår.

Vår arbetsplats

Öron – Näsa – Halskliniken har mottagningsverksamhet, dagsjukvård och operationsavdelning. Två vårdplatser på Kirurgavdelning 2 och Barn och Ungdomsavdelning 10 att disponera. Inom kliniken finns även hörselvård och logopedi.
Vi är idag Sjuksköterskor, Operationssjuksköterska, och Undersköterskor. Ett glatt gäng med tillsammans lång erfarenhet inom ÖNH. Vi jobbar dagligen i team med Läkare på mottagningsrummet eller operationsavdelningen. Hög medicinsk kvalitet och ett gott omhändertagande är alltid vårt mål.

Varmt välkommen till oss och vi ser fram emot din ansökan!

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/562

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-07-17
Upplysning om tjänsten

Maud Eskilsson

0490-86411

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 juli 2022 Lämna synpunkter på innehållet