Sjuksköterska till Psykiatrisk öppenvårdsmottagning

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

En specialistpsykiatri i framkant. Det är vår ambition och målsättning inom öppenvården i Oskarshamn. Nu söker vi en sjuksköterska som vill vara en del i det arbetet. Hos oss ingår du i ett tvärprofessionellt team med läkare, kuratorer, psykologer, skötare, medicinsk sekreterare och arbetsterapeuter. Du har också ett nära samarbete med fysioterapeuter. Du kommer självständigt och i teamet arbeta med medicinuppföljningar, individuell behandling och gruppbehandling för de som söker sig till oss. Sökorsak kan till exempel vara ångest eller depression som kräver specialistvård, psykossjukdom, personlighetsstörning, bipolär sjukdom eller tvångssyndrom.

I tjänsten erbjuds du kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Vi har förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Tycker du om att arbeta självständigt men i samarbete med dina kollegor i teamet? Det är bra, för vi söker en person med god förmåga att samverka och hålla ihop olika behandlingsinsatser.

Du är legitimerad sjuksköterska. Gärna med specialistutbildning i psykiatri, grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) och erfarenhet av psykiatriskt arbete. Du ser patienten som den individ hen är och som en del av sitt sammanhang. Engagemang för dina patienter, stark initiativförmåga och öppenhet - det är dina styrkor.

B-Körkort ett krav.

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagning i Oskarshamn består av tre delar: psykiatrisk rehabilitering, öppenvård och socialpsykiatrisk verksamhet med dagverksamhet och arbetsförberedande träning. Upptagningsområdet är Oskarshamn, Mönsterås och Högsby. På mottagningen arbetar ca 40 personer. I december 2019 flyttade vi, tillsammans med Barn- och ungdomspsykiatrin, in i nybyggda och ändamålsenliga lokaler intill sjukhuset i Oskarshamn.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/725

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-16

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annika Ohlin

0491-78 25 77
Upplysning om tjänsten

Pia Nyberg, Vårdförbundet

0491-78 23 92

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 17 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet