Sjuksköterska till traineeprogram

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Som ny sjuksköterska inom hälso- och sjukvårdsverksamhet erbjuder vi dig en unik chans att jobba på fyra olika enheter i 1,5 år på Oskarshamns Sjukhus. Med traineeprogrammet får du se vården ur olika perspektiv samtidigt som vi hoppas att du hittar din inriktning.

Under tiden som trainee jobbar du på fyra olika enheter: akutmottagning, hjärtavdelning, strokeenheten och internmedicinsk avdelning. Sista månaden av programmet erbjuds du möjlighet att prova på att arbeta på någon av sjukhusets övriga enheter.

Du erbjuds direkt en tillsvidareanställning vid traineeprogrammet start. Efter traineeperioden erbjuds du sedan anställning på den enhet som du önskar, utifrån hur verksamheternas behov ser ut. Självklart ingår du som nyexamninerad sjuksköterska även i vårt centrala introduktionsprogram.

Med traineeprogrammet hoppas vi att du får en bred bild av vår verksamhet samtidigt som du får de bästa förutsättningarna att börja din karriär inom Region Kalmar län.

Vi söker

Vi söker dig som är nyexaminerad sjuksköterska eller dig som har några års erfarenhet inom yrket men som inte har arbetat med sjukhusvård.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att möta människor i olika situationer. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:37

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Antal platser:

6

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-05-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lina Bruun

HR-konsult

0491-78 29 81
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind

Facklig företrädare Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 maj 2019 Lämna synpunkter på innehållet