Sjuksköterska till traineeprogram

Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig en god start i ditt yrkesverksamma liv som sjuksköterska under trygga anställningsförhållanden. Hos oss får du en tillsvidareanställning och samtidigt chansen att se olika delar av vården innan du bestämmer dig för vilken inriktning just du vill ta. Året som trainee är fördelat på två block om vardera 6 månader. Beroende på platstillgång kan du under dina block välja mellan

- Ortoped-, Kirurg-, Medicin-, Barn-, Kvinno- eller Akutkliniken

- Utöver block I och II kommer du även att hospitera på fyra andra kliniker under en vecka vardera.

I traineeprogrammet ingår även utbildningstid med yrkeshandledning, teori, och reflektion.

Du erbjuds en egen mentor och senare även möjlighet till betald vidareutbildning till specialistsjuksköterska eller barnmorska.

Traineeprogrammet startar två gånger om året. Du är givetvis välkommen att påbörja din anställning hos oss så snart du är klar med din utbildning.

Läs mer om traineeprogrammet här

Vi söker

Dig som är eller inom en snar framtid kommer att vara nyutexaminerad sjuksköterska med godkänt examensbevis. Du är nyfiken på att lära dig nya saker och av att få se olika delar av sjukhusets verksamhet.

Arbetet hos oss är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra.

Vi ser också att du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Vill du lära dig mer om dig själv och vårdens olika delar på ett av Sveriges bästa sjukhus?

Sök tjänsten idag, urval görs löpande!

Vår arbetsplats

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/136

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Elin Sjöblom, HR-konsult

0490-864 08

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 april 2020 Lämna synpunkter på innehållet