Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp
bild för annons Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen

Sjuksköterska, uppvakningsavdelningen

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Är du nyfiken på ett omväxlande och viktigt arbete som allmänsjuksköterska på vår uppvakningsavdelning (UVA), så finns en möjlighet för dig just nu! På UVA övervakar du patienter som opererats och ser till att de får rätt omvårdnad. Utifrån patenernas behov förser du patienterna med smärtlindrande åtgärder, mobiliserar och planerar insatser kring patienten samtidigt som du är med och både planerar och koordinerar det dagliga arbetet i övrigt. Operationerna  som genomförs varierar från mindre och enklare ingrepp där patienterna inte kräver lika mycket postoperativt omhändertagande, till större kirurgiska ingrepp som kräver ett avancerat postoperativ omhändertagande. Som sjuksköterska på vår uppvakningsavdelning har du även en viss tjänstgöring på vår dagkirurgiska avdelning. Där vårdas patienter pre- och postoperativt i de fall man inte förväntar sig behöva inläggning. Dina arbetstider är för närvarande förlagda dag/kväll måndag till torsdag samt dag fredag.

Vi söker

Vi söker dig med några års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av intermediärvård och arbete på uppvakningsavdelning är meriterande.

En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som sjuksköterska hos oss är att du är initiativtagande och flexibel då vår dagliga planering snabbt kan förändras efter våra patienter och verksamhetens behov. Du anpassar dig utefter behovet och har förmågan att prioritera dina arbetsuppgifter och fatta snabba beslut när detta krävs.

Du är en person som ser värdet i ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom att dela med dig av dina kunskaper och erfarenheter. Ditt engagemang och din positiva inställning bidrar till ett trevligt arbetsklimat, där vi alla hjälps åt och samarbetar för att nå bästa och snabbaste vårdkvalitet för våra patienter och vår verksamhet. Vi är en välkomnande arbetsplats som visar omtanke och respekt, såväl för våra patienter som kollegor. Du är serviceinriktad och kommunikativ i ditt förhållningssätt och tycker om att samverka med övriga kliniker och avdelningar på sjukhuset.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Operations- och Intensivvårdskliniken bedriver en avancerad verksamhet som vi är stolta över. Vårt arbete är inspirerande och utmanande, genom vårt teamarbete räddar vi liv-tillsammans. Intensivvårdsavdelningen i Västervik är en allmän intensivvårdsavdelning som övervakar och behandlar patienter i alla åldrar och med skiftande diagnoser. Vi har åtta vårdplatser och arbetar med modern utrustning som till exempel ICCA.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/277

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-04-13
Upplysning om tjänsten

Carina Olsson, Avdelningschef

0490-87362
Upplysning om tjänsten

Helén Sandberg, Avdelningschef

0490-86876
Upplysning om tjänsten

Ulrika Jonsson, Vårdförbundet

0490-87366
Upplysning om tjänsten

Sofie Ryd, Vårdförbundet

0490-87366

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30