Sjuksköterska Urolog,- Kirurgmottagningen

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi söker dig som är utbildad sjuksköterska med intresse för urologisk vård samt uroterapi till vår mottagning. Som sjuksköterska på hos oss erbjuds du ett varierande, självständigt och stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling inom området.

På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, en uroterapeut och medicinska sekreterare. Arbetet på mottagningen sker i team runt de olika diagnoserna för att ge patienterna bästa möjliga vård

Som sjuksköterska på bedriver Du egen sjuksköterskemottagning, som bland annat innefattar mer avancerade kateterbyten, RIK-inlärning (Ren Intermittent Kateterisering), olika behandlingar i urinblåsan samt patienter med impotensbesvär. Du kommer även ha LUTS-mottagning, dit patienter kommer för att kartlägga och utreda sina vattenkastningsbesvär Du har telefonrådgivning till patienter men ger även många råd till sjukvårdspersonal. En del av arbetet på Urologmottagningen är att fungera som kontaktsjuksköterska för patienter med olika urologiska cancerdiagnoser, detta är ett utvecklande och självständigt arbete. Kontaktsjuksköterskorna är ett stöd för patienter under utredning och behandling av cancerdiagnoser och senare i prostatacancerdispensären.

Vi hjälper även våra patienter med utprovning och förskrivning av inkontinensprodukter, detta gäller både urin och avföringsläckage. Som sjuksköterska på mottagningen bör Du också vara flexibel mot kirurgsidan samt assistera läkare vid olika mottagningar.

Vi söker

Vi söker till denna tjänst dig som är legitimerad Sjuksköterska. Arbetet är självständigt och en bred yrkeserfarenhet behövs för denna uppgift. Erfarenhet från urologi, förskrivningsrätt samt kursen urologisk omvårdnad 15hp är meriterande. Du ska även ha ett intresse för uroterapi, och du ska kunna tänka dig att gå utbildningen till uroterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Som sjuksköterska på mottagningen erbjuds du ett varierande, självständigt och stimulerande arbete med goda möjligheter till utveckling inom din profession. På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, en uroterapeut och medicinska sekreterare i ett tätt samarbete runt de olika diagnoserna för att ge patienterna bästa möjliga vård. Välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/170

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-07-14

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Irene Jakobsson

Avdelningschef

0490-86893, 072-2499374

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 15 juli 2019 Lämna synpunkter på innehållet