Sjuksköterska, Valnötsträdet Vuxenpsykiatri, Kalmar

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Ett värdigt och respektfullt bemötande av patienter och medarbetare. Det är ledorden hos oss på Valnötsträdets vuxenpsykiatri i Kalmar. Nu söker vi en sjuksköterska som vill bli en del av vårt kunniga och trevliga team. På Valnötsträdet möter vi unga vuxna med svår ångest. I vården och behandlingen arbetar vi utifrån en kognitiv bas där dialektisk beteendeterapi är en del. Den andra delen består av gruppbehandlingar i färdighetsträning samt individuella samtal. Du kommer att jobba tillsammans med ett team om tio personer där alla har specialistkompetens inom ångestproblematik. Du kommer att få en mentor i ditt arbete samt kontinuerlig handledning och kompetensutveckling. Därutöver erbjuder vi förmåner som flextid, friskvårdsbidrag och extra semesterdagar när du har fyllt 40 år och 50 år.

Vi söker

Du är leg sjuksköterska och meriterande är såklart om du är vidareutbildad inom psykiatri. Du som söker har antingen kunskap om eller ett intresse av att arbeta med yngre personer med ångest. Kunskap om dialektisk beteendeterapi är meriterande. Flexibel, engagerad och lätt att samarbeta med – det är dina styrkor.

 

Vår arbetsplats

Valnötsträdet erbjuder behandling för unga vuxna med svår ångest. Behandlingen består av individuella samtal där vi utifrån en kognitiv bas hjälper patienten att utforska och ifrågasätta dysfunktionella mönster av tankar, känslor och handlingar. I vår gruppverksamhet lär sig patienterna nya färdigheter. Utöver dessa finns grupper med inriktning familjeband och närstående. På arbetsplatsen har vi en öppen och inbjudande atmosfär. Vi stöttar varandra och ser alltid till att vi har tid för skratt och samtal med varandra under arbetsdagen. Mottagningen ligger central i Slottsparken med gångavstånd till buss och tåg.Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/644

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Carina Theandersson, Avdelningschef

0480-847 46
Upplysning om tjänsten

Charlotte Tebrell, Sjuksköterska

0480-44 89 06

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 18 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet