Sjuksköterska

Oskarshamns sjukhus

Vi erbjuder

Akutmottagningen i Oskarshamn erbjuder ett omväxlande arbete då tillströmningen av patienter varierar från pass till pass och du kan aldrig i förväg veta hur ett arbetspass kommer att se ut. För oss är det viktigt att tänka på att ingen patient eller situation är den andra lik och att alla ska ha rätt till lika vård på lika villkor. Vi strävar efter kvalitet och kompetens i varje möte.

Caroline Stjernberg, sjuksköterska, har arbetat inom Landstinget och akutmottagningen i Oskarshamn i cirka två år och trivs väldigt bra med arbetsuppgifterna och kollegorna.
- Det roligaste med att arbeta på akutmottagningen är att det är varierande arbetsuppgifter där vi aldrig vet hur en dag kommer att se ut. Jag trivs bra med tempoväxlingen i arbetet och som sjuksköterska får jag vara lite av en spindel i nätet. Vi jobbar tätt ihop med andra yrkeskategorier och det finns en teamkänsla där varje person bidrar med sin kunskap och erfarenhet.

Vi arbetar i team och varje team består av en läkare, en sjuksköterska och en undersköterska. Mottagningen bemannas även av medicinsk sekreterare under dag och kväll. Som sjuksköterska arbetar du med omhändertagande av akut sjuka patienter. Du gör bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder såsom läkemedelsgivning och provtagning. Vi prioriterar patientbemötande och att varje patient ska bli sedd och känna att vi gjort vårt yttersta för just patientens vård.

Vi söker

Vår akutmottagning har under en tid haft hög personalomsättning och vi söker nu dig som vill ha en förändring i din arbetsvardag och som vill vara med att bygga upp ett starkt team igen.
Du som söker är legitimerad sjuksköterska och trivs med att arbeta i en varierande miljö och tempo. Det är viktigt att du är initiativtagande i ditt arbete och att du kan behålla ett lugnt och stabilt förhållningssätt i pressade situationer. Vi vill att du har god samarbetsförmåga och visar att du kan arbeta bra med andra människor. Du har en god kommunikativ förmåga gentemot arbetskollegor och patienter och trivs med att möta människor i olika situationer. Du har en empatisk förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor. Du arbetar strukturerat och prioriterar ditt arbete på ett effetivt sätt. Vi värdesätter också att du har en kreativ förmåga där du kommer med idéer och lyfter fram dem i forum som främjar enhetens utveckling.
Dina arbetstider är dag/kväll/natt och du följer ett fast arbetstidsschema.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

På Akutmottagningen Oskarshamns sjukhus behandlas medicinpatienter dygnet runt, vi tar emot lättare kirurg- och ortopedpatienter dagtid och primärvårdspatienter kvällar och helger. Vi triagerar enligt RETTS och Cosmic är vårt journalsystem.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF On:2019:9

Placering/enhet:

Oskarshamns sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Suzanne B Nilsson

Avdelningschef

0491-782978
Upplysning om tjänsten

Petra Seger

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-782000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30