Sjuksköterska

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett mångsidigt intressant mottagningsarbete med behandlingar inom olika medicinska specialitéter,
bl a neurologi, hematologi, reumatologi, lungsjukdomar, allergier etc.
Vi arbetar utifrån en OAS, där varje sjuksköterska ansvarar för en eller två speciella diagnosgrupper. Detta bidrar till ökad trygghet runt patienten. Ditt uppdrag som sjuksköterska är att ta hand om det dagliga mottagningsarbetet. I detta ingår bl a att ge/utföra behandlingar och provtagningar enligt ordination, sköta telefontider och hantera dagligt förekommande uppgifter på en medicinmottagning. Du har även som uppgift att var en trygg punkt för patienterna du handhar och i enlighet med din yrkeslegitimation hålla dig uppdaterad med nya arbetsuppgifter, forskning och nya behandlingsmetoder som ständigt är en faktor inom sjukvården.

Förnärvarande endast dagtid men tjänstgöring dag/kväll/natt kan komma att bli aktuellt i framtiden

Vi söker

Vi söker en leg sjuksköterska som känner engagemang och arbetsglädje, har arbetsvilja och en öppenhet för nya arbetsmoment.
God samarbetsförmåga, trygghet i yrkesrollen och förmåga att arbeta självständigt är ytterligare förmågor vi letar efter.
Du är din kollegas arbetsmiljö och du bidrar till ett vänligt och öppet arbetsklimat.
Vi önskar att du som söker har en egen drivkraft att lära dig, hitta lösningar och söka möjligheter i det vardagliga arbetet.
Fördjupade kunskaper eller erfarenhet av arbete inom medicinska sjukdomar är meriterande men inget tvång. Du kommer att få en inskolning av erfaren sjuksköterska, för att successivt övergå till att utföra arbetsuppgifterna självständigt.
På arbetsplatsen har vi fokus på arbetsklimat och arbetsmiljö och fäster stor vikt vid personliga egenskaper så som öppenhet, flexibilitet, positivitet och hjälpsamhet.
Vi söker således en medarbetare som har förmåga att vara flexibel i sina arbetsuppgifter utefter vad dagen bjuder och som kan bidra till ett öppet varmt kollegialt klimat.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Medicinkliniken är en stor klinik, med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken har två olika mottagningar är idag 8 anställda sjuksköterskor på aktuell medicinmottagning och vi har nu behov av ytterligare en sjuksköterska.

Stor kompetens, erfarenhet och engagemang kännetecknar vår arbetsplats. Vi arbetar aktivt och kontinuerligt med förhållningssättet att vara stöttande och kollegiala för att skapa en trivsam och öppen arbetsmiljö.
Vill du bli en medarbetare i vårat härliga gäng så ser vi fram emot din ansökan. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF VK:2019:16

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-24

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Satu Hakasalo

Avdelningschef

0490-86413
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten

Facklig företrädare Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30