Sjuksköterska/Distriktssköterska Gamleby Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du göra skillnad? Är du lokalt engagerad? Vill du ha en nära kontakt med kollegor och patienter? Vill du utveckla dig själv som person och i din yrkesroll? 

Gamleby Hälsocentral förstärker upp med ytterligare en sjuksköterska och erbjuder en tillsvidareanställning. Hos oss arbetar du med varierande arbetsuppgifter i form av telefon- och digitalrådgivning, triagering, mottagning, livsstilsmottagning med hälsosamtal mm. Du blir en av totalt åtta sjuksköterskor. I slutet av 2023 får vi tillgång till helt nya lokaler i den nya hälsocentral som just nu byggs.

Vi söker

Vi söker dig som gillar att ta ansvar. Du ska trivas med att ge god service till både kollegor och patienter. Du arbetar bra ihop med andra samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt eget ansvarsområde framåt. Du uppskattar utmaningar och ha lätt för att ta till dig och utföra nya uppgifter.

Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med distriktssköterskeexamen. God datorvana och goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift, är ett krav. Erfarenhet av arbete i Cosmic journalsystem och sjukvårdsrådgivning är meriterande liksom tidigare erfarenheter av arbete i primärvård. I tjänsten förekommer primärvårdsjour, vilket innebär visst arbete förlagt till kvällar och helger.

Vår arbetsplats

Gamleby hälsocentral är en liten arbetsplats med snabb kommunikation, korta beslutsvägar och stort lokalt engagemang. Målsättningen är att bli en attraktiv arbetsplats och en hälsocentral som erbjuder invånarna effektiv och patientsäker vård med hög kvalité. Vi är ett tjugotal medarbetare som tillsammans skapar detta genom samarbete, kommunikation och att våga ta ansvar.

Välkommen med din ansökan!

Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/4

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-19
Upplysning om tjänsten

Maria Nilsson, verksamhetschef

0493-13031
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 februari 2023 Lämna synpunkter på innehållet