Sjuksköterska/distriktssköterska Hultsfreds Hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett stimulerande arbete på dagtid där du blir en del av ett engagerat team som kontinuerligt arbetar med att förbättra och utveckla vår hälsocentral.

Hos oss erbjuds du den kompetensutveckling du och verksamheten behöver. Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande. Som medarbetare i teamet kommer du att aktivt delta i den fortsatta utvecklingen av enhetens arbete och erbjuds spännande omväxlande arbetsuppgifter.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består av mottagningsarbete samt sjukvårdsrådgivning i telefon. Om du är ny i din yrkesroll erbjuder vi ett mentorskap och deltagande i regionens introduktionsprogram för sjuksköterskor.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du har en specialitet eller intresseområde inom vårt uppdrag. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och vill vara en del av vår goda gemenskap.

Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom hälso- och sjukvård, speciellt inom primärvård och mottagningsarbete. Det är även meriterande att ha erfarenhet från hemsjukvården då det kan finnas möjlighet till att arbeta som vårdsamordnare i nära samarbete med hälso- och sjukvård samt hemsjukvård. 

Vår arbetsplats

Hultsfreds Hälsocentral har just nu 8 300 listade personer och vår strävan är att det ska bli fler. På vår hälsocentral råder en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje.

Hos oss arbetar verksamhetschef, avdelningschef, distriktsläkare, psykolog, kurator, distriktssköterskor, sjuksköterskor, fotvårdsspecialist, undersköterskor samt medicinska sekreterare.

Om du vill bli en del av vår arbetsgrupp är du varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/289

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-05-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Ann Arvidsson

0495-155 80
Upplysning om tjänsten

Anna-Lena Johansson, Vårdförbundet

0495-15506

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 maj 2020 Lämna synpunkter på innehållet