Sjuksköterska/Distriktssköterska Nybro Hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag. Nybro hälsocentral arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskemottagningar inom diabetes, astma, demens, vaccinationer, livsstil samt allmänna mottagningar. Vi arbetar tillsammans för patientens bästa och för att utveckla vården för patienten. Vi som arbetar på Nybro hälsocentral är distriktssköterskor, sjuksköterskor, specialister i allmänmedicin, ST-läkare, undersköterskor, medicinska sekreterare, biomedicinsk analytiker och psykolog.

Som sjuksköterska/distriktsköterska hos oss arbetar du främst med mottagningsarbete, rådgivning och bedömning per telefon och vid patientbesök. Du har egen mottagning utifrån verksamhetens behov, kompetens och intresse.

Arbetet innebär tjänstgöring på vardagar dagtid. Det ingår även jourarbete helger och röda dagar i liten utsträckning.

Du erbjuds kompetensutveckling och regelbundna yrkesträffar. På sikt kommer det att finnas möjligheter att utveckla egna ansvarsområden med eget ansvar.

Vi söker

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen alt sjuksköterskeexamen och är legitimerad sjuksköterska. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera i olika teamarbeten.

Du ska se dig som en del i arbetslaget och ha en ambition att bidra till en god arbetsmiljö med ett positivt lösningsfokuserat förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Nybro hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8 400 listade patienter. På Nybro hälsocentral strävar vi efter att tillsammans skapa trygghet och ge patienterna en bra vård.

Vår målsättning är att vi samverkar mellan olika yrkesgrupper för att det ska bli möjligt.

Välkommen med din ansökan!

Provanställning kan komma att tillämpas.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten. Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/19

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-26

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Marie Ragnarsson

0481-447 80
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-178 55

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 25 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet