Sjuksköterska/Distriktssköterska till Gripens hälsocentral

Region Kalmar

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta som sjuksköterska eller distriktssköterska på Gripens hälsocentral? Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss arbetar du med ett varierande mottagningsarbete. Det innebär att du möter patienter både på hälsocentralen och via telefon och digitala vårdbesök. Sjukvårdsrådgivning, triagering och egen bedömning utgör en stor del av arbetsuppgifterna.

I kombination med det självständiga arbetet kommer du ha ett tätt samarbete med dina övriga kollegor på hälsocentralen. För oss är laganda, teamarbete och förbättringsarbete viktiga delar i vårt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Om du är vidareutbildad till distriktssköterska ses det som meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom primärvård, samt erfarenhet av att arbeta i journalsystemet Cosmic. Vi värdesätter att du har god förmåga att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du också känner dig bekväm i att arbeta självständigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Är du sjuksköterska/distriktssköterska och vill ha ett utvecklande och intressant arbete? Då är du välkommen att söka dig till oss på Gripens Hälsocentral, en modern hälsocentral mitt i centrala Oskarshamn. Vi är en glad hälsocentral med god kvalitet och en ständig lust att utvecklas. Vi har ett gott samarbete mellan alla yrkeskategorier och hjälper varandra att tillsammans nå verksamhetens uppsatta mål.

Rekrytering sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/1140

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-02
Upplysning om tjänsten

Susanne Barthelmann, Verksamhetschef

0491-782382
Upplysning om tjänsten

Anna Eriksson, Vårdförbundet

0491-782343

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 3 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet