Sjuksköterska/Distriktssköterska till Högsby hälsocentral

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vill du arbeta som distriktssköterska på en mellanstor hälsocentral i Högsby, tillsammans med personal med bred kompetens och lång yrkeserfarenhet?

Vi tror på ett långsiktigt och positivt arbete med förbättringar, kvalitet och bemötande som skapar en trivsam miljö där såväl patienter som personal vill stanna. Detta ger oss en god tillgänglighet och nöjda patienter. Vi står inför framtida utmaningar med nära vård där primärvården får en allt större roll. I ett led att möta dessa utmaningar utökar vi nu delvis vår sköterskegrupp. Som distriktssköterska/sjuksköterska hos oss har du stort mandat och möjlighet till utvecklingsmöjligheter i en drivande arbetsgrupp som vill bidra till primärvårdens spännande utveckling.

Vi arbetar med primärvårdens hela åtagande och har sjuksköterskeledda mottagningar inom ett flertal områden. Arbetet består även av mottagningsarbete med sjukvårdsrådgivning i TeleQ, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Det är ett omväxlande och självständigt arbete, där patienter med olika grad av vårdbehov kommer till oss.

Vi söker

Två distriktssköterskor/sjuksköterskor för att fortsätta och utveckla enheten med sjuksköterskemottagningar och vår verksamhetsutveckling med nära vård. Vi vill att du är flexibel, prestigelös och hjälpsam kollega. Du har mycket god förmåga att arbeta i team samtidigt som du har förmåga att arbeta självständigt och driva ditt arbete framåt. Du trivs med att ge god service till både kollegor och patienter och känner dig bekväm i din kontakt med patienterna. Du är nyfiken, tycker om att lära dig nya saker och bidrar till god stämning på hälsocentralen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska. Meriterande om du är vidareutbildad till distriktssköterska.

Vår arbetsplats

Primärvårdsförvaltningen i Region Kalmar län erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Antalet kommuninvånare i upptagningsområdet är ca 6000 personer, varav ca 5500 är listade på vår enhet. Området har en vidsträckt glesbygd och består av en mångkulturell befolkning, där även en äldre befolkning med sviktande hälsa bor kvar i eget boende. På vår hälsocentral arbetar distriktsläkare, distrikssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och kanslist. Hälsocentralen har även psykolog knuten till sig.

Rekrytering sker löpande, så skicka in din ansökan idag. Välkommen!

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PV:2019:5

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-10

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Therese Silvander Ahlrik

Verksamhetschef

0491-28303
Upplysning om tjänsten

Marie Jonsson

Facklig företrädare Vårdförbundet

0491-28308

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 11 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet