Sjuksköterska/Distriktssköterska till Lindsdals HC och Primärvårdsjouren

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning, där merparten av tjänsten innebär arbete på Lindsdals hälsocentral och en mindre del arbetar du på Primärvårdsjouren, kvällar och helger.

Som distriktssköterska/sjuksköterska på både hälsocentralen och primärvårdsjouren, arbetar du främst med mottagningsarbete samt telefonrådgivning. Du assisterar och ansvarar även för omhändertagande vid olika behandlingar, akut omhändertagande, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon; vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans. Vi arbetar för att skapa variation i arbetsuppgifterna.

Lindsdals hälsocentral har cirka 7300 listade patienter. Hos oss arbetar distriktsläkare samt utbildningsläkare, distriktssköterskor/sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog. Primärvårdsjouren har hela södra länet som upptagningsområde.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Specialistsjuksköterskeexamen med inriktning mot distriktssköterska är meriterande. Vi vill att du ska vara delaktig och driva verksamhetens utveckling där du ser till hela verksamhetens bästa. Du är ansvarstagande, strukturerad, positiv och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt utifrån egen planering samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Att ge god service till patienterna såväl som dina kollegor är en självklarhet och du ska känna dig bekväm i patientkontakterna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Lindsdals hälsocentral ligger i en villaförort strax norr om Kalmar. Hit flyttar barnfamiljer som vill ha ett fritt boende med tillgång till natur och ett bekvämt avstånd till staden. Stadsbussarna passerar oss ofta och vill man tillgodose sin vardagsmotion och bo i centrala Kalmar så finns det fina cykelvägar. Lindsdals hälsocentral är en välfungerande och familjär hälsocentral med ett mycket gott arbetsklimat och god kamratskap i personalgruppen. Vi arbetar med att utveckla vår verksamhet så att vi tar tillvara och använder allas kompetens.

Primärvårdsjouren i Kalmar finns belägen i Stensö hälsocentrals lokaler på vardagskvällar, klockan 16.00-22.30 och helgdagar 08-16.15 eller 15.00-22.30. På vardagskvällar arbetar vi i team med tjänstgörande jourläkare och en kollega som kan vara sjuksköterska eller undersköterska. Dagtid på helger finns även en extra sjuksköterska i teamet.  

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/862

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 % annan sysselsättningsgrad kan komma att diskuteras

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-10-19
Upplysning om tjänsten

Monica Hultqvist, Verksamhetschef Lindsdals HC

0480-81835
Upplysning om tjänsten

Mari Eklind, Vårdförbundet

0492-17855

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 20 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet