Sjuksköterska/Distriktssköterska till Torsås HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett spännande, lärorikt, varierat och ansvarsfullt uppdrag som sjuksköterska/
distriktssköterska på Torsås hälsocentral. Du kommer att få jobba på en hälsocentral där vi tillsammans jobbar för en god arbetsmiljö och att vara en attraktiv arbetsplats. Vi är ett välfungerande team med specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distriktssköterskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare och psykolog.

Som sjuksköterska hos oss arbetar du med rådgivning, bedömningar och mottagningsarbete i nära samverkan med våra olika yrkesgrupper och samarbetspartners. Du är delaktig i utvecklingsarbete och har möjlighet till egna ansvarsområden. Uppdrag att arbeta på Kalmarjouren ingår i tjänsten.

Arbetstiderna är framför allt dagtid, men kväll- och helgtjänstgöring kan förekomma på Kalmarjouren.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning till distriktssköterska. Erfarenhet av arbete inom primärvården är meriterande. Du ska ha god förmåga i svenska i tal och skrift. 

Du är trygg i dig själv och i din roll som sjuksköterska/distriktssköterska och kan behålla lugnet i
stressade situationer. Du har förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och du ser möjligheter i förändringar. Att ha bra samarbetsförmåga och vara serviceinriktad är en förutsättning för detta arbete. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Torsås och Söderåkra hälsocentraler bildar tillsammans en enhet. Det är två väl inarbetade hälsocentraler med gott arbetsklimat och god kamratskap i grupperna. Vi arbetar med Primärvårdens hela åtagande och har mottagningar inom olika specialiteter. Enheten har totalt cirka 7 000 listade patienter.

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande och tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/49

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-02-28
Upplysning om tjänsten

Eva-Lotta Johansson, Verksamhetschef

0486-44230
Upplysning om tjänsten

Emma Rocque, Vårdförbundet

0486-44233

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 mars 2023 Lämna synpunkter på innehållet