Hoppa till innehåll
Region Kalmar Läns Logotyp

Sjuksköterska/Distriktssköterska Vimmerby HC

Primärvårdsförvaltningen

Vi erbjuder

Välkommen till oss på Vimmerby hälsocentral, den stora men ändå lilla arbetsplatsen, som har nära till allt. 

Vi förstärker nu vårt sjukskötersketeam och erbjuder tillsvidaretjänster i en god arbetsmiljö med engagerade kollegor. Hos oss finns stora möjligheter att tillsammans med kollegor ansvara för en sjuksköterskeledd mottagning inom något av de områden vi arbetar med. 

I tjänsten ingår medicinska bedömningar i vår telefonrådgivning och tjänstgöring på primärvårdsjouren var 8:e helg. 

Vi söker

Vi söker dig som är nyfiken, tycker om att utvecklas och lära dig nya saker. Du bidrar till en god stämning på arbetsplatsen. Viktiga egenskaper är samarbetsförmåga och ansvarstagande. Det är en självklarhet för dig att ha en helhetssyn för verksamheten, vara flexibel och att samarbeta med alla yrkeskategorier. 

Erfarenhet av tidigare arbete inom primärvården är meriterande. För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna specialistsjuksköterska med inriktning distriktssköterska.

Vår arbetsplats

Vimmerby hälsocentral är den största hälsocentralen i vår region, med en stor variation i patientunderlaget. Vi är ca 70 medarbetare som tillsammans arbetar för att ge en trygg och säker vård med hög kvalitet. Hos oss finns flera sjuksköterskeledda mottagningar, ett välutrustat labb som ger goda möjligheter till olika typer av analyser. Psykologer och kuratorer arbetar nära oss. I anslutning till hälsocentralen finns bland annat en röntgenavdelning samt distriktsrehabilitering, öppenpsykiatrisk mottagning och ögonmottagning. 

Vi arbetar efter vår värdegrund öppet, kunnigt och engagerat, med så korta beslutsvägar som möjligt. 

Välkommen med din ansökan! Rekrytering sker löpande.

Vi är en del av Primärvårdsförvaltningen, som erbjuder hälso- och sjukvård till hela Kalmar län. Vi finns både i större städer och på mindre orter. Med allmänmedicin som vår utgångspunkt ser vi människan i ett helhetsperspektiv och arbetar för att främja hälsa i alla möten.
Primärvårdsförvaltningen är en del av Region Kalmar län. Tillsammans är vi 7 000 medarbetare som jobbar för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2023/286

Placering/enhet:

Primärvårdsförvaltningen

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-05-09
Upplysning om tjänsten

Diana Lagesson

0492-17867
Upplysning om tjänsten

Maud Svensson, Vårdförbundet

0492-17595

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30