Sjuksköterska/Sektionsledare till ny palliativ enhet

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Västerviks sjukhus öppnar en helt ny enhet för palliativ vård. Vi söker nu dig som är sjuksköterska och redo att ta steget vidare till sektionsledare. Som sektionsledare får du ett spännande uppdrag i att leda och utveckla vår nya palliativa enhet.

Enheten planeras öppna i januari 2020 och kommer innehålla sex vårdplatser för patienter med behov av palliativ vård.

Som sjuksköterska/sektionsledare på enheten erbjuder vi dig att dels arbeta som sjuksköterska i teamet kring patienten och dels administrativt. Utifrån patientens ofta komplexa behov och livssituation bidrar samtliga professioner i teamet till att optimera situationen för patienterna.

Sektionsledaruppdraget innebär att tillsammans med närmsta chef leda och utveckla enheten. Vidare ingår ansvar att utveckla, upprätthålla och implementera nya arbetsordningar, rutiner, kvalitetsutveckling och metoder samt introduktion av ny personal. Delta i forum och på utbildningar för att kunna utbilda och informera medarbetare på enheten.Vi söker

Vi söker nu en sjuksköterska med specialuppdraget som sektionsledare och som tillsammans med övrig personal ska vilja bygga upp en enhet med patient och närstående i fokus. Vidare vill vi att enheten ska utstråla framåtanda, arbetsglädje samt ha en självklar koppling till forskning och utveckling.

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg i din yrkesroll. Du får gärna ha erfarenhet eller intresse av palliativ vård. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har en förmåga att se människor där de är. Du är lyhörd och arbetar bra tillsammans med andra.

Tidigare erfarenhet som sektionsledare, utbildning i palliativ vård på avancerad nivå eller annan för verksamheten adekvat utbildning är meriterande. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt samt sätter upp och håller tidsramar. Din vilja att vara med och bidra till verksamhetens utveckling är av stort värde.

Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter en bra balans mellan arbete och fritid.

Om du vill komma och arbeta hos oss kan vi erbjuda dig arbete i en mindre arbetsgrupp med bra sammanhållning.Vår arbetsplats

Enheten är en åtgärdsavdelning där patientens individuella symtom och behov styr behandlingen oavsett diagnos. Vår uppgift är att ge symtomlindring till patienter med obotlig sjukdom och vi kommer därmed att vårda vuxna patienter i en både tidig och sen palliativ fas.

Hos oss har närstående en självklar plats och vi lägger stort fokus på att stötta även dem. Grunden i vårt arbete är att främja god livskvalitet och utgår från den palliativa vårdens fyra hörnstenar; kommunikation, symtomlindring, närståendestöd och teamsamarbete.


Läs mer om vår nya enhet

 Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård. Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/312

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-30

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Eva Jonsson

0490-863 32
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86000

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 1 oktober 2019 Lämna synpunkter på innehållet