Sjuksköterskor, infektionsmottagningen och samvårdsavdelning 39

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterskor, infektionsmottagningen och samvårdsavdelning 39. Välkommen med din ansökan senast den 17 februari.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete på vår klinik, du får som sjuksköterska en bred kompetens inom ditt yrke. Hos oss finns det en stor teamkänsla mellan professionerna på kliniken, vi tar hand om varandra och månar om varandras arbetsmiljö. Vi har en individuell introduktion med ett kollegialt stöd från medarbetare.

Vi söker

Legitimerade sjuksköterskor. Vi vill att du är positiv och sätter patientens bästa i fokus. Personliga och viktiga egenskaper som värdesätts är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du behöver även kunna hantera stress samt ha en förmåga att göra snabba prioriteringar och fatta beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Intervjuer och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske under ansökningsperioden. Välkommen med din ansökan.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektionssjukvård och bedriver såväl öppenvård som slutenvård och behandlar patienter med ett brett spektra av sjukdomar i alla åldersgrupper.

På avdelningen lär du dig exempelvis isoleringsvård och vårdhygien. Utöver patienter med infektionssjukdomar vårdas patienter med öron - näsa och halssjukdomar på vår avdelning. Avdelningen har 24 vårdplatser och 45 medarbetare.

Vår mottagning består av ett välfungerande team med erfarna sjuksköterskor som nu behöver utvidgas. Här arbetar du mycket med vaccinationer, hepatit, immunbrist, TBC och HIV. På infektionsmottagningen finns också länets sprututbytesmottagning. Här ges du möjlighet att skaffa ytterligare erfarenheter och att bredda din kompetens.

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:23

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Antal platser:

2

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-17

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Upplysning om tjänsten

Annika Johansson

Avdelningschef

0480-89947
Upplysning om tjänsten

Laila Holmertz

Avdelningschef

0480-448497
Upplysning om tjänsten

Malin Carnesten

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-81141
Upplysning om tjänsten

Annica Boija

Facklig företrädare Vårdförbundet

0480-84532

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0480-841 59

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Vanliga frågor
Uppdaterad 18 februari 2019 Lämna synpunkter på innehållet