bild för annons Sjuksköterskor, palliativa enheten

Sjuksköterskor, palliativa enheten

Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Ett spännande och varierande arbete där du ges möjligheter att utvecklas inom din profession.

Då vi nu gör en nystart av palliativa enheten, erbjuder vi dig möjligheten få vara med i den fortsatta utvecklingen.
Du blir en viktig del i teamet där dina arbetsuppgifter innebär en stor variation inom specialiserad palliativ vård. Vår uppgift är att ge symtomlindring till patienter med obotlig sjukdom och vi kommer därmed att vårda vuxna patienter i en både tidig och sen palliativ fas. Hos oss har närstående en självklar plats och vi lägger stort fokus på att stötta även dem. Vi arbetar i team där olika yrkesgrupper samverkar runt inneliggande patienter samt vara rådgivande till palliativa patienter som vårdas i  hemmet.

Hos oss har du förmånen att kompetensutvecklas och du får en anpassad introduktion beroende på dina tidigare erfarenheter. Är du nyutbildad deltar du även i vårt introduktionsprogram för nyutexaminerade sjuksköterskor som pågår under ditt första år hos oss. Både du som är erfaren sjuksköterska och du som är ny i din yrkesroll bidrar till vår verksamhets utveckling och är välkommen med din ansökan. 

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är legitimerad sjuksköterska, erfarenhet av palliativ vård är meriterande. Du är en person som känner dig trygg i din profession och tycker om att ta för dig och lära dig nya saker. Då patienternas tillstånd och behovet av anhörigstöd varierar kan också arbetsbelastningen se olika ut på ett pass, därför är det viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat, kan prioritera ditt arbete när det krävs samtidigt som bemötandet alltid håller hög kvalité. 
För oss är trivseln på arbetsplatsen mycket viktigt och som arbetsgrupp värnar vi om varandra, hjälper varandra, bidrar till god stämning och har en stöttande och välkomnade kultur. Därför söker dig som delar dessa grundstenar med oss.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och provanställning kan komma att tillämpas. Urval, intervju och tillsättning av tjänsterna sker löpande.

Vår arbetsplats

Palliativa enheten har 6 stycken vårdplatser och är belägen i egna lokaler på kirurgavdelning 2. Vi vill att verksamheten ska präglas av ett öppet, positivt och effektivt arbetsklimat och vi önskar att alla medarbetare bidrar med teamkänsla, ödmjukhet och ett konstruktivt förhållningssätt. Våra medarbetare är viktiga för oss och vi strävar efter att dom får en bra balans mellan arbete och fritid. Vi trivs och har roligt på vår arbetsplats och hoppas och tror att även du kommer att uppleva det hos oss!

Vi erbjuder dig en enklare vardag! I Västervik finns nästan allt du behöver med cykelavstånd och den vackra naturen är ständigt närvarande. Sjukhuset ligger mitt i stan så du tar dig smidigt både till jobbet och vidare till dina fritidsaktiviteter. Vårt sjukhus präglas också av enkelheten där snabba beslutsvägar är en av våra stora styrkor. Vill du ha ett meningsfullt arbete med härliga kollegor så är vi platsen för dig! 
Här hittar du prisvärt boende, intressanta jobb och massor spännande fritidsaktiviteter. https://www.vastervik.com/flytta-till-vastervik/

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2022/821

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

8

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid/Deltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2023-01-06
Upplysning om tjänsten

Dan Olsson, avdelningschef

0490-87242

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 7 januari 2023 Lämna synpunkter på innehållet