Sjuksköterskor till traineeprogram på Medicinkliniken

Västerviks sjukhus

Om traineeprogrammet

Syfte

Att ge en bred kunskapsgrund med möjlighet till fördjupning i olika medicinska specialiteter. Detta ökar din kompetens i din kommande profession vilket i sin tur leder till en ökad trygghet i yrkesrollen som sjuksköterska.

Omfattning

Programmet erbjuds till nyutexaminerade sjuksköterskor som anställs på Medicinkliniken. Programmet pågår under två år. 

Vi erbjuder

Programmet pågår i två år och innehåller en 6 – 8 månaders placering på våra samtliga tre vårdavdelningar samt möjlighet till en fjärde placering på medicinmottagningen. På varje placering får du en individuellt anpassad introduktion. Du kommer tilldelas en mentor som följer dig genom hela programmet. Internutbildningar och reflektionstillfällen kommer att erbjudas fortlöpande, du omfattas även av Regionens introduktionsår. Mer information finner du här; Introduktionsår | Region Kalmar Län

Vi söker

Till denna tjänst söker vi dig som är nyutexaminerad sjuksköterska. Du är en person som känner dig trygg i dig själv och tycker om att ta för dig och lära dig nya saker. Då vården svänger snabbt, både vad det gäller patienternas tillstånd och att arbetsbelastning förändras så ser vi det som viktigt att du har förmågan att arbeta strukturerat och prioriterar ditt arbete när det krävs. Du bidrar till vår gemensamma arbetsmiljö genom din teamkänsla samt ödmjuka och konstruktiva förhållningssätt.

Vår arbetsplats

Hela medicinkliniken består av ca 250 medarbetare med alla professioner inräknade. Vi är en stor klinik, men med nära samarbete över gränserna. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalité, tillgänglighet och nöjda patienter. Medicinkliniken på Västerviks sjukhus omfattar tre vårdavdelningar, en njur- och dialysmottagning och två medicinmottagningar där samtliga specialistmottagningar finns representerade.
Stor kompetens, erfarenhet, engagemang och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Vi är en del av Västerviks sjukhus, som är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB. På sjukhuset jobbar 1 500 medarbetare, vars ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar. De senaste åren har vi varit mellan etta och trea i listan över ”Sveriges bästa mellanstora sjukhus” och vi kommer alltid högt i AT-läkarnas ranking. Sjukhuset ligger nära Västerviks centrum och skärgård.
Sjukhuset är en del av Region Kalmar län. Tillsammans jobbar vi och våra 7 000 kollegor för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.


Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Om tjänsten

Referensnummer:

2021/852

Placering/enhet:

Västerviks sjukhus

Antal platser:

8

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2022-11-12
Upplysning om tjänsten

Magdalena Jungevall, Avdelningschef

0490-87850
Upplysning om tjänsten

Jacob Hoffsten, Vårdförbundet

0490-86756

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 27 oktober 2022 Lämna synpunkter på innehållet