Skötare avd 21 Vuxenpsykiatrin

Region Kalmar

Vi erbjuder

Som skötare inom heldygnsvården arbetar du i team med sjuksköterska, läkare, kurator och medicinsk sekreterare. I teamen samordnas omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående, utifrån patientens individuella behov. Du utför också basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning. I rollen ingår ett nära samarbete med övriga enheter inom vuxenpsykiatrin samt vårdgrannar utanför den egna verksamheten. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt.

Tillsammans med dina arbetskollegor vill du fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi söker

Du är utbildad skötare/undersköterska med inriktning psykiatri eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från psykiatri, behandlingshem eller liknande verksamhet. Som person är du lugn, flexibel och kan lätt anpassa dig efter olika situationer. Du har en god samarbetsförmåga, är lyhörd och har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt

Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Avdelning 21 är en akutavdelning och behandlingsavdelning med tio vårdplatser. Inom basenheten Vuxenpsykiatri Norr ingår ytterligare två allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar och en rättspsykiatrisk enhet i Västervik samt en allmänpsykiatrisk mottagning i Vimmerby och två allmänpsykiatriska mottagningar i Västervik.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/734

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-01-18

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Martina Andersson-Stoltz

0490-864 94
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-863 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 19 januari 2020 Lämna synpunkter på innehållet