Skötare avd 23 vuxenpsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Som skötare arbetar du i team med sjuksköterska, läkare, kurator och medicinsk sekreterare. Professionerna samordnar tillsammans omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående, utifrån patientens individuella behov. Vi lägger stort fokus på kontaktmannaskap som kan innebära stödjande samtal, samordning och kontakter med vårdgrannar och närstående. Du tar också ansvar för basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning.
I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi söker

Du är utbildad skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från psykiatri, behandllingshem eller liknande verksamhet.
Du har ett flexibelt förhållningssätt, och är van att arbeta självständigt och fatta ega besut och trivs också med att ingå i ett team och att jobba tillsammans. Då en god arbetsmiljö är viktigt för oss ser vi det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett bra bemötande till patienter, närstående och arbetskamrater.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Inom vuxenpsykiatrin finns öppenvårdsmottagningar i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Rättspsykiatrin i Västervik är en länsresurs för hela landstinget i Kalmar län. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom områdena verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Avdelning 23 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 13 vårdplatser.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2018:95

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-01-13

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Annelie Hallgren

Avdelningschef

0490-86313
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic

Facklig företrädare Kommunal

0490-863 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 14 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet