Skötare avdelning 24 vuxenpsykiatri norr

Region Kalmar

Vi erbjuder

Vi söker dig som med glädje, engagemang och omtanke vill utreda, behandla och bedriva god omvårdnad inom specialistpsykiatrisk slutenvård! Som skötare inom heldygnsvården arbetar du i team med sjuksköterska, läkare, kurator och medicinsk sekreterare. I teamen samordnas omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående, utifrån patientens individuella behov. Du utför också basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning. I rollen ingår ett nära samarbete med övriga enheter inom vuxenpsykiatrin samt vårdgrannar utanför den egna verksamheten. Arbetstiden är förlagd dag/kväll/natt. I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi söker

Du är utbildad skötare eller undersköterska alt. har en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Tidigare arbetserfarenhet från psykiatri, behandlingshem eller liknande verksamhet är meriterande.

Som person är du lugn, flexibel och kan lätt anpassa dig efter olika situationer. Du har ett genuint intresse av att hjälpa andra och du har förmåga att sätta sig in i någon annans perspektiv. Gott samarbete med kollegor ser du som en självklarhet, men du kan också arbeta självständigt. I din yrkesroll är du noggrann och strukturerad. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

B-körkort är önskvärt.

Vår arbetsplats

Avdelning 24 är en allmänpsykiatrisk slutenvårdsavdelning med 12 vårdplatser, där vi utför utredning och behandling. Vi strävar efter en god fördelning av kvinnlig respektive manlig personal och är i blandade åldrar med olika erfarenheter och kompetenser.

Vi ingår i Psykiatriförvaltningen i Region Kalmar län. Inom förvaltningen arbetar totalt 600 medarbetare med specialistpsykiatrisk vård för vuxna, barn- och ungdomar, rättspsykiatrisk vård samt rehabiliteringvård.
Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare.
Region Kalmar län ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2020/18

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2020-02-23

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Region Kalmar län vill vi att du söker tjänsten i vårt rekryteringssystem och inte via e-post eller i pappersformat.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lisa Seger

0490-873 73
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic , Kommunal

0490-863 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 februari 2020 Lämna synpunkter på innehållet