Skötare BUP-akutavdelning

Region Kalmar

Vi erbjuder

BUP akutavdelning, är en länsövergripande vårdavdelning med 4 vårdplatser för barn- och ungdomar t.o.m. 17 års ålder som lider av psykisk sjukdom/ohälsa som har ett vårdbehov som enkomt kan tillgodoses med inneliggande vård. Viktiga mål för verksamheten är att säkra upp runt våra ungdomar och familjer, genom samverkan med öppenvård, skola och socialtjänst. Vi möter dagligen patienter som har problem med ångest, depression,  självskadebeteende, ätstörning, och ibland psykos och/eller missbruk. Det är trots detta fantastiskt att få vara en bidragande faktor, och på daglig basis, se ungdomars förmåga att återhämta sig, och gå vidare i sina liv. 
Tjänsten är ett vikariat, för en medarbetare som ska vara studieledig för en längre utbildning. Förlängning efter 2020-10-31 kan bli aktuell. Arbetstiderna är dag, kväll & natt enligt kollektivavtal. Tjänsten är dock företrädelsevis förlagd med dag- och kvällstjänstgöring.

Vi söker

För att göra ett gott jobb vid vår akutavdelning, så tror vi att du har några års arbetslivserfarenhet inom psykiatri, socialpsykiatri, HVB, eller liknande. Arbetet kräver en stor portion personlig mognad, då vi möter familjer och barn som befinner sig i kris, och det är därför viktigt att kunna axla en professionell roll och våga stå kvar när det blir jobbiga situationer.
Vi ser gärna att du har undersköterskeutbildning, och inriktning psykiatri är meriterande. Men vi är öppna för sökanden med annan bakgrund.Om du besitter verktyg inom KBT, DBT, Motiverande samtal, missbruk, Ätstörning och liknande ser vi gärna att du presenterar det i ansökan.

Vår arbetsplats

Vi är ett team som värnar mycket om ungdomarna som kommer till oss. Våra mötesforum är daglig rondning och behandlingskonferens två ggr. per vecka. Vi är också noga med att involvera vår öppenvård i vårt arbete för smidiga övergångar. Vidare får vi löpande handledning som arbetsgrupp i både ärendehantering och grupputveckling. 

 Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/322

Placering/enhet:

Region Kalmar

Anställningsform:

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningstid:

Tidsbegränsad

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100%

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-20

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

David Jervehed

Avdelningschef

0480-814 17
Upplysning om tjänsten

Annika Simonsson, Kommunal

0480-81294

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30