Skötare psykiatriska öppenvårdsmottagningen

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Skötaren på Psykiatriska mottagingen arbetar med utrednings/behandlingsarbete och medicinska uppföljningar. Du har som skötare ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare,sjuksköterska och teamsekreterare. Sjukgymnast och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.
I tjänsten förväntas du ta del av kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Dig som har skötarutbildning. Du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är påbyggnadsutbildning inom området.

Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del i av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska öppenvården består av tre verksamheter: Psykiatriska mottagning, Psykiatrisk rehabiliteringsenhet och Beroendeenhet.
Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin.
Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.

Psykiatriska mottagningen i Västervik är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Målgruppen för mottagningen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2018:100

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid. Arbetstiden är förlagd måndag-fredag

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-01-15

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lianne Ekstrand

Avdelningschef

0490-86553
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovik

Facklig företrädare Kommunal

0490-863 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 16 januari 2019 Lämna synpunkter på innehållet