Skötare rättspsykiatrin

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

På avdelningen arbetar vi i omvårdnadsgrupper med en ansvarig sjuksköterska samt skötare. Du arbetar med basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning. Personalgruppen på avdelningen har en bra balans mellan äldre/yngre medarbetare och män och kvinnor.

Som skötare på avdelningen ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning. Vi arbetar med aktivt medarbetarskap.

Vi söker

Du har skötarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Vi söker dig som tillsammans med dina arbetskamrater vill fortsätta arbetet med att forma en verksamhet som präglas av vetenskap, beprövad erfarenhet, öppenhet och samverkan. Som skötare förväntas du vara flexibel, lyhörd och ansvarsfull. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Rättspsykiatrin i Västervik är en länsresurs för hela landstinget i Kalmar län. Patienterna på avdelningen vårdas enligt LRV och avdelningen är en sluten intagnings- och behandlingsavdelning. Vi har tio vårdplatser varav två är godkända av kriminalvården för att kunna härbärgera häktade personer med restriktioner. I öppen rättspsykiatrisk vård har vi ca 30 patienter.

Övrigt
Vid tillsättning av tjänster inom psykiatrin begär vi utdrag ur belastningsregistret.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

PF:2019:17

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställd

Anställningstid:

Tillsvidareanställd

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Morgan Johansson

Avdelningschef

070-2162073
Upplysning om tjänsten

Jörgen Karlsson

Facklig företrädare Kommunal

0490-865 38

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30