Skötare till psykiatriska öppenvården

Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Skötaren på psykiatriska mottagningen arbetar med psykosocialt utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Arbetet är både varierande och stimulerande.

Du har som skötare ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar – sjuksköterska, läkare, psykolog, kurator och medicinsk sekreterare. Fysioterapeut och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Dig som har skötarutbildning och har erfarenhet av arbete inom psykiatrin. Meriterande är påbyggnadsutbildning inom området. Du har god samarbetsförmåga och är flexibel i ditt arbete. Du motiveras av att vara del i av en större arbetsplats med olika enheter och ser det som en naturlig del att kollegor över enhetsgränserna hjälps åt vid behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Psykiatriska mottagningen i Västervik är en allmänpsykiatrisk öppenvårdsmottagning. Målgruppen för mottagningen är patienter över 18 år som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Psykiatriska öppenvården i Västervik består av psykiatrisk mottagning med beroendeteam samt en psykiatrisk rehabiliteringsenhet. Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin. Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.

Vi är en del av en länsövergripande psykiatriförvaltning med 600 medarbetare. Psykiatriförvaltningen är en del av Region Kalmar län, vars 7 000 medarbetare jobbar tillsammans för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Vi ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Vi möter människor i livets alla skeden och har ett meningsfullt och utvecklande arbete - varje dag.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

2019/309

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Anställningstid:

Tillsvidare

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100 %

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-09-22

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.


Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Lianne Ekstrand

0490-865 53
Upplysning om tjänsten

Enisa Rakovic, Kommunal

0490-863 33

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30

Uppdaterad 23 september 2019 Lämna synpunkter på innehållet