Sommarjobb Kurator

Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett meningsfullt och utvecklande arbete som kurator på Länssjukhuset i Kalmar.

På Länssjukhuset arbetar åtta kuratorer gentemot sjukhusets somatiska kliniker. Arbetet innebär bland annat att ha samtalskontakt med enskilda patienter och/eller deras anhöriga, att förmedla information om samhällets sociala lagstiftning och service samt ge rådgivning och vägledning i dessa frågor. Utöver detta kommer du att samverka med olika myndigheter kring individärenden. Vi samarbetar tvärprofessionellt med andra yrkeskategorier.

Vi söker

Dig som har socionomexamen, meriterande är erfarenhet från liknande verksamhet och steg 1-utbildning.
Vi söker dig som är ansvarstagande, med god samarbetsförmåga men som också kan arbeta självständigt. Du har ett intresse för utvecklings- och förbättringsarbete i stort och smått och kan hålla många bollar i luften. Du har en god kommunikationsförmåga i tal och skrift. Du är som person positivt inställd och sätter patientens bästa i fokus. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt tillhör vi Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet.

Läs mer om att arbeta i Region Kalmar län

Läs mer om att flytta till Kalmar län

Om tjänsten

Referensnummer:

HSF LSK:2019:18

Placering/enhet:

Länssjukhuset i Kalmar

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat

Sysselsättningsgrad:

Heltid

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-02-28

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Upplysning om tjänsten

Malin Hallin

Avdelningschef

0480-84255
Upplysning om tjänsten

Jakob Nilsson

Facklig företrädare Akademikerförbundet SSR

0480-814 48

Support

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Telefon: 0520-58 00 50

Telefontid vardagar 08:30-12:00 och 13:00-16:30