Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Söder

Psykiatriförvaltningen söker Sommarjobb Medicinsk sekreterare, Psykatri Söder. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Den huvudsakliga arbetsuppgiften är vårdadministration. Inom öppenvården kan dessutom visst receptionsarbete förekomma.

Vi söker

Utbildad Medicinsk sekreterare. Även du som befinner dig i pågående utbildning kan vara aktuell. Kunskap i Cosmic är ett krav.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

I Kalmar finns ett flertal avdelningar för heldygnsvård samt öppenvårdsmottagningar, både inom Vuxenpsykiatri och Barn- och ungdomspsykiatri. Vi erbjuder en spännande utmaning och ett arbete som innebär stor omväxling. Sök sommarjobb hos oss!

Välkommen med din ansökan redan idag. Vi tillsätter tjänsterna löpande. Ange i din ansökan vilken verksamhet som är intressant för dig. Sista ansökningsdag 2019-03-31!

Läs mer om Region Kalmar län som arbetsgivare

Referensnummer:

PF:2018:91

Placering/enhet:

Psykiatriförvaltningen

Antal platser:

Anställningsform:

Vikariat

Anställningstid:

Vikariat (sommarjobb) efter överenskommelse

Sysselsättningsgrad:

Heltid 100% eller efter överenskommelse

Tillträde:

Efter överenskommelse

Lön:

Vi tillämpar individuell lönesättning

Ansök senast:

2019-03-31

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Magnus Jönsson

Enhetschef

Mona Lövmo

1:a linjens chef administration

Ingela Liljekvist

Enhetschef

Mats Reihammar

Avdelningschef

Om du behöver hjälp kan du kontakta vår support.

Kontorstid mån-fre kl. 08:00-17:00

Om du får problem med att bifoga filer och inte kan skicka in din ansökan, skicka ansökan till supportmailen. Ange tjänstens referensnummer och bifoga filerna.

Uppdaterad 22 mars 2019 Lämna synpunkter på innehållet